*Nettavisen* Sport.

Myggens FCK i skadetrøbbel

Erik Mykland sto over også søndag da hans danske klubb FC Kø benhavn bare klarte 2-2 hjemme mot OB.

I tillegg til det svake resultatet, kunne trener Hans Backe konstatere at flere spillere ble skadet. Både Peter Nielsen og Bo Svensson fikk problemer.

Fra før måtte FCK unnvære Myggen, Todi Jónsson og Ole Tobiasen. De kommer heller ikke til å spille onsdagens bortekamp mot Herfølge.

Er et problem

- Ingen av de tre spiller onsdag,. Det begynner å bli et problem, sa Backe ifølge NTB-Ritzau.

Han hadde grunn til å være fornøyd med poengdeling. OB var nemlig det beste laget i Parken søndag. Steffen Højer scoret begge OBs mål, mens Peter Møller og Peter Nielsen satte inn vertenes scoringer.

Likevel var det to nye poeng tapt i kampen mot serieleder Brøndby, som topper tabellen med 26 poeng etter sin 2-1-seier over AGF. FC København er nå på tredjeplass, fire poeng bak.

Norsk matchvinner

Ny serietoer er Esbjerg, som takket være Kjetil Pedersens vinnermål vant 2-1 borte mot Viborg og har 24 poeng. Nordmannen fikk ballen ved bakre stolpe etter et hjørnespark og knallet den i mål.

- Det er vanskelig å møte Viborg på bortebane. De har to raske og farlige spisser, som er vanskelige å stoppe. Det var vilt herlig å slå dem og til og med score seiersmålet, sa Pedersen etter kampen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.