RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Myhre: - VIF ikke så dårlige

Sist oppdatert:
Treneren mener sifrene i Bergen var misvisende i forhold til Vålerengas potensial.

BRANN STADION (iOslo.no): Brann – Vålerenga 4-1

Brann Stadion er i ferd med å bli en ulykkesarena for Vålerenga. I fjor ble de utspilt og slått 1-3, men kampen denne sesongen som kjent endte med 1-4 og en minneverdig kveld for Bengt Sæternes. Stortap til tross, trener Petter Myhre mener ikke sifrene er representativt for hvor mye bedre bergenserne er.

Marerittåpning
- Hadde Glenn (Roberts) scoret på den første sjansen i kampen da han var alene med keeper kunne det lett sett annerledes ut. I stedet kontrer de og lager mål. Like etter har vi et forsøk i tverrliggeren og rett etter det scorer de sitt andre mål. Vi får enda en i mot, men jeg føler ikke de er så mye bedre som resultatet tilsier De var veldig effektive, sier Myhre til iOslo.no.

Etter en marerittåpning og 0-3 til pause forstod man at løpet trolig var kjørt. Likevel nektet Vålerenga å resignere. Det ble ingen tordentale i garderoben.

- Det som ble sagt i pausen var at vi skulle reise oss og vinne andre omgang. Vi kan ikke legge oss ned og gi tapt. Hadde vi fått et tidlig mål i andre omgang var planen at vi skulle jage videre. Lag som spiller mot oss skal ikke få noe gratis, sier Myhre, som selv om han ikke innrømmer det nok tenker på den svake sesongstarten.

- Kunne vært bedre
Til kampen mot Brann var Ronny Johnsen og Thomas Holm ute med skader, mens Freddy dos Santos var vraket fra førsteelleveren. Myhre avviser at det er noe dramatikk bak den avgjørelsen.

- Til denne kampen, som alle andre kamper, plukker vi ut de elleve som vi føler kan gi det andre laget mest motstand. Verre enn det er det ikke. Alle kjemper om plassene på lik linje i Vålerenga, sier Myhre.

Etter tre kaper og ett poeng ønsker han ikke å si noe om hvor på tabellen Vålerenga hører hjemme.

- Det er alt for tidlig å snakke om sånt nå. I øyeblikket ligger vi der vi ligger. Det er et resultat av hva vi har prestert så langt. Men vi har vært uheldige. Både mot Tromsø og Stabæk kunne vi kommet ut med bedre resultater, sier Myhre.

VIF signerte ny spiller
Sæternes scoret fire mot VIF
- VIF ikke så dårlige

Les flere saker på iOslo.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere