*Nettavisen* Sport.

Myhre får sesongen ut

VIFs nye trener Petter Myhre sitter ut sesongen, sier Lars Bohinen. Om han fortsetter, er opp til ham selv.

22.08.06 17:33

VALLHALL (TV 2 Nettavisen): Tross hete spekulasjoner om Nils Johan Semb, og en lang rekke andre trenerprofiler, Lars Bohinen vil verken utelukke eller bekrefte noen navn. Det eneste han vil, er at klubben skal bruke god tid på å finne hvem som skal lede «Oslos stolthet» fremover.

- Det som er sikkert, er at Petter (Myhre) og Harald (Aabrekk) sitter ut sesongen, startet Lars Bohinen tirsdagens pressekonferanse med.

Vålerengas skal nemlig ikke kaste seg over den første og beste treneren.

- Vi skal ta oss tid, og lage en profil på hvilken trenertype VIF trenger. Vi skal ikke forhaste oss, men håper å ha denne kandidaten på plass til serieavslutningen, sier VIFS sportslige leder.

Det kan være gode nyheter, spesielt for Myhre. For:

- Ingen kjenner spillerne så godt som Petter, og han har en stor fordel der. Han vil selvsagt bli vurdert på sine resultater, sier Bohinen, og gir dermed Myhre en utmerket anledning til å kunne bli VIFs førstevalg i trenerstolen.

Om han ønsker å bli det, er imidlertid høyst usikkert.

- Først og fremst ønsker jeg å sitte ut sesongen, så får vi ta en evaluering da. Jeg trengte betenkningstid for å si ja til tilbudet (om å bli VIFs trener), men gleder meg til utfordringen, understreker Petter Myhre.

Petter Myhre har kun én sesong som førstelagstrener, i Skjetten, men har likevel rukket åtte år som toppspillerutvikler ved Wang Toppidrett og fem år i trenerteamet i Vålerenga. Han begynte som Rekdals assistenttrener i vinter.

PS. Bettingselskapene har selvsagt allerede satt odds på hvem som skal bli VIFs trener. Den største favoritten er Nils Johan Semb til rundt to i odds.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag