RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Scanpix

Myhres klubb kan bli nektet start

Sist oppdatert:
Thomas Myhres klubb Sunderland kan bli nektet start i ligaen neste sesong. Det er aksjeposten til tidligere manager Peter Reid som skaper vansker for « The Black Cats».

Landslagskeeperen har vært ut og inn av Sunderland-laget denne sesongen og sliter for tiden med en kneskade. Sunderland har startet svakt i den engelske mesterskapsserien og står med kun fem poeng etter seks serierunder.

Nå har The Football League bedt Sunderland om å redegjøre for Peter Reids eierskap i klubben. Reid fikk nemlig 400.000 aksjer i klubben da han ble sparket i oktober 2002. Det tilsvarer 4,7 prosent av aksjemajoriteten i klubben.

Reid er nå manager i Coventry. Strenge regler i England sørger for at en manager ikke kan inneha mer enn 9,9 prosent av aksjene i en konkurrerende klubb. Nå krever Football League en redegjørelse om Peter Reid fikk utvidet sin aksjepost før han tok jobben i Coventry.

- Ligaen krever en bekreftelse på at Peter Reid holder seg innenfor kravene som stilles. Den må vi ha før neste sesong, sier talsmann John Nagle til lokalavisen Northern Echo.

I verste fall kan Sunderland bli nektet startlisens.

Samtidig har Myhre fått en ny lagkamerat. Portsmouths Carl Robinson har ankommet Stadium of Light etter å ha skrevet under på en toårskontrakt.
(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere