RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Tor Richardsen (Scanpix)

Mykland vurderer å legge opp

Sist oppdatert:
Erik Mykland vurderer å legge opp når kontrakten med FC København går ut. - Kontrakten min går ut i juli, og hva som skjer deretter, aner jeg ikke.

- Kanskje pensjonerer jeg meg som fotballspiller og flytter hjem til Norge. Eller kanskje fortsetter jeg karrieren i København, sier han til Fædrelandsvennen.

Mykland er for tiden satt ut av spill av en akillesskade, og har ikke spilt på åtte uker. Skaden er såpass plagsom at Mykland faktisk ikke vet når han eventuelt blir frisk.

- Akillesen har voldt meg trøbbel i mange år, men det vanlige var at smertene kom og gikk. Nå derimot, er beinet konstant vondt, og det eneste jeg kan gjøre, er å sykle og gå til behandling, forteller den tidligere landslagsspilleren.

Kommer Mykland tilbake i trening i løpet av vinterpausen, kan han få med seg de 13 siste seriekampene denne sesongen. Det kan bli de 13 siste Mykland spiller.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere