RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Kyrre Lien / Scanpix

Myrhol melder seg klar for EM-spill

Sist oppdatert:
Den kreftrammede håndballspilleren tror han er tilbake for fullt før sluttspillet i januar.

Bjarte Myrhol var Norges beste spillere da det norske håndballandslaget sist spilte mesterskap i Sverige. I august kom beskjeden om at han var rammet av testikkelkreft.

Nå er VM-helten er tilbake i trening etter den siste av to cellegiftkurer og sier til TV 2 at han er klar for innsats for Norge igjen.

- Personlig er jeg sikker på at jeg er klar for å være en sentral aktør for Norge i mesterskapet, så får treneren avgjøre om jeg er god nok, sier Myrhol.

Dersom landslagssjef Robert Hedin er av samme oppfatning får han Norges kanskje viktigste spiller med seg til EM i Serbia. Der skal Norge ut i en tøff innledende pulje mot Kroatia, Island og Slovenia.

Myrhol trener hardt for å komme seg tilbake i godt gammelt slag. Den råsterke strekspilleren har allerede deltatt på økter med sin tyske klubb Rhein-Neckar Löwen i en periode.

29-åringen innrømmer at han mangler kondisjonen til å henge med for fullt foreløpig, men har likevel et håp om å være tilbake på benken i kamp for «løvene» allerede til neste helg.

Han trener to økter om dagen og forteller at dette ikke lenger sliter ham helt ut. Framgangen har vært så rask og positiv for Oslo-gutten at han ser for seg EM-spill med landslaget etter jul.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere