RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
NEDTUR: Bjarte Myrhol og hans Skjern rotet bort poengene i torsdagens mesterligakamp i Sveits.
NEDTUR: Bjarte Myrhol og hans Skjern rotet bort poengene i torsdagens mesterligakamp i Sveits. Foto: Vidar Ruud (NTB scanpix)

Myrhols lag mistet stor ledelse og tapte

Sist oppdatert:
... og dermed er døren åpen for Elverum.

Bjarte Myrhol og hans lagkamerater i Skjern ledet 18-12 i annen omgang, men tapte 24-25 for Kadetten Schaffhausen i mesterligaen håndball torsdag.

Dermed åpnet laget døren for Elverum, som med hjemmeseier over Velenje søndag vil være ett av fire lag med 6 poeng i gruppe C.

Les mer: The Sun: - Manchester United vil by 1,7 milliarder på Kane

Med profiler som Myrhol, Anders Eggert og Kasper Søndergaard dominerte Skjern første omgang og gikk til pause med 13-9-ledelse. Forspranget økte til seks mål, men så stoppet det opp.

Anført av nimålsscorer Gábor Császár tok hjemmelaget seg inn i kampen og avgjorde den etter en spennende avslutning. Søndergaard misset i et siste forsøk på å få med seg ett poeng.

Myrhol scoret fire mål. Markus Olsson var Skjerns toppscorer med seks.

Seier for Reinkind

I torsdagens andre mesterligakamp scoret Harald Reinkind to mål da Rhein-Neckar Löwen slo Zagreb 31-24 og overtok ledelsen i gruppe A.

Hendrik Pekeler var toppscorer for "løvene" med åtte mål. Gruppe A og B i mennenes mesterliga rommer de antatt beste lagene og sender hele 14 lag til åttedelsfinale i turneringen. De to beste i gruppe C og D skal spille utslagskamper om de to siste plassene.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere