Myrvold dømt for biting

Foto: Cornelius Poppe/Scanpix

Men ishockeyspilleren ble frikjent på to av tre tiltalepunkter etter bråk på byen.

15.11.10 12:05

Anders Myrvold er dømt til 30 timers samfunnsstraff for biting. Episoden fant sted på utestedet Lorry i Oslo natt til 13. august.

Det er VG Nett som melder dette mandag.

Ishockeyspilleren har imidlertid blitt frikjent for anklagene om at han skal ha slått en gjest med hockeykølle og brukt den samme kølla til å slå en mann over fingrene den samme kvelden.

35-åringen slipper også å betale sakskostnadene og får også tilbake en hockeykølle som politiet inndro etter hendelsen.

Myrvold var på Lorry den aktuelle kvelden for å feire bursdagen sin, men etter tumultene ble han tatt med i fyllearresten.

I retten forklarte to politimenn hvordan Myvold hadde forsøkt å bite den ene da han satt i politibilen på vei til arresten

Episoden i politibilen har blitt bekreftet av to politivitner.

- Jeg er frikjent for hendelsene som startet det hele. Det viser hvor patetisk utgangspunktet for saken var. Jeg mener hendelsen ble fremprovosert av politiet, sier Myvold til Budstikka.

35-åringen har også tidligere vært i politiets søkelys på grunn av bruk av narkotiske stoffer, og angivelige trusler mot ledelsen i Stavanger Oilers, etter ta han fikk sparken i klubben.

Anders Myrvold har en lang hockeykarriere bak seg og har blant annet vært proff i NHL-klubbene New York Islanders og Detroit Red Wings. Denne sesongen spiller han for Frisk Asker.

Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.