Gå til sidens hovedinnhold

Myrvold: - Glad jeg er i live

Med kraniebrudd og 60 sting i hodet er Anders Myrvold glad han overlevde da han ble banket opp natt til lille julaften.

Vålerenga-spilleren ble ifølge vitner banket opp utenfor et utested i Oslo natt til 23. desember, og mens andre åpnet pakker og spiste julemat, lå Myrvold på operasjonsbordet på Ullevaal.

Nå snakker han ut om hendelsen.

- Jeg er glad for at jeg er i live. Det er små marginer når det gjelder sånne ting, sier han til TV 2 Sporten.

Og:

- Jeg har vært mange forskjellige steder på julaften, men denne her var litt annerledes. Det er ikke noe jeg vil oppleve igjen.

Se hele saken på TV 2 Sumo her

- Provoserte du på noen som helst måte?

- Vi var på julebord med vålerenga, og vi var en hel del gutter der. Det var en fredelig og rolig kveld frem til da så det tviler jeg sterkt på, sier han.

- Hvorfor har du ikke anmeldt forholdet?

- Nå er det først og fremt viktig for meg å tenke på meg selv - å bli frisk. Så får heller politiet og dem som allerede har tatt tak i saken, gjøre sin del av jobben. Man tenker ikke så mye på det som akkurat har hendt etter noe som dette. Man vil komme seg litt videre - bli frisk, sier han.

Myrvold har nylig skrevet under på en fireårskontrakt med Vålerenga, men frykter ikke at karrieren er over.

- Jeg frykter ikke sånne ting. Jeg er veldig positiv som person, og målet er å komme tilbake så fort som mulig, sier han.

Torsdag vant for øvrig Vålerenga 3-2 borte mot Trondheim i GET-ligaen. Les sak om den kampen her: VIF-helten blir ett år til.

Reklame

Her får du tak i valpekalenderen 2021