*Nettavisen* Sport.

Myrvold i Enga ut karrieren

Anders Myrvold skrev tirsdag under på en livstidskontrakt med Vålerenga.

01.08.06 22:53

31-åringen hadde flere tilbud, men valgte Oslo-klubben fordi de også legger til rette for en karriere etter at han er ferdig som spiller.

Er lovet VIF-karriere
- Vi er kommet til enighet med Anders om at han blir hos oss ut karrieren. Det er lagt opp karriereplaner for livet etter at han slutter som aktiv. Enten i privat næringsliv eller innen idrett. Hva det blir, blir avgjort i løpet av kort tid. Han vil uansett være knyttet til Vålerenga så lenge han ønsker det. Vi ser ham også som en ressurs på trenersiden senere, sier VIFs Jan Tore Kjær til TV 2 Nettavisen.

Vålerenga håper å kunne ha Myrvold på isen som spiller de neste 5-8 årene.

- Jeg hadde tilbud fra Phoenix, men jeg ville ikke dit for enhver pris. Betingelsene måtte være rette. Jeg ville ha enveiskontrakt, sier Myrvold til TV 2 Nettavisen.

Enveiskontrakt betyr at han ville tjent det samme uansett om han var i klubbens NHL- eller farmerlag.

- Tilbudet ble bedre og bedre, men vi ble ikke enige om en enveiskontrakt. Det var heller ikke så aktuelt med spill i Sverige, Finland eller resten av Europa. Da trener man én gang om dagen. Så venter man på kamp. Det blir lange dager. Det har jeg gjort i 15 år. Nå ønsket jeg noe annet, sier han om bakgrunnen for at han ble enig om Vålerenga.

- Men det er klart. Hadde jeg vært 25 år og fått det tilbudet jeg fikk av Phoenix så ville jeg hoppet på det, legger han til.

Hadde sjansen i fjor
Kokainsaken ødela mye for ham. I fjor fikk han akkurat det tilbudet han ønsket fra Ottawa, men det ble trukket tilbake etter kokainsaken. Likevel orker han ikke å være altfor bitter.

- Det var litt bittert, men man kan jo ikke være bitter hele tiden. Det er ikke meg. Nå vil jeg jobbe med noe innen idrett og media. Det er det jeg liker. Nøyaktig hva det blir håper jeg å få avklart i løpet av ikke altfor lang tid, sier VIF-spilleren.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag