RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Myrvold påført kraniebrudd

Foto: Roy Kvatningen
Sist oppdatert:
Hockeystjernen Anders Myrvold (31) pådro seg kraniebrudd da han ble slått ned etter Vålerengas julebord natt til lørdag.

Landslagsstjernen ble hentet av ambulanse i Rosenkranzgate klokken 04.39 lørdag morgen. Da politiet ankom stedet fant de 31-åringen liggende på bakken med lav puls.

- Vi fikk melding om en kar som lå på bakken. Da vi kom frem, var det så dårlig med puls at vi fikk bort en ambulanse. Fornærmede hadde ingen synlige skader da han ble fraktet bort, sier operasjonsleder Tor Grøttum i Oslo politidistrikt til VG.

Situasjonen skal ha oppstått etter at det politiet antar er gjerningsmannen ble bortvist fra et utested. Politet har klart for seg hvem som stod bak overfallet.

Vålerenga-trener Espen «Shampo» Knutsen bekrefter overfor avisen at Myrvold er påført kraniebrudd. Myrvold er nå innlagt ved Ullevål Universitetssykehus.

- Det er trist og leit for Anders. Han er definitivt ute for resten av sesongen, sier Espen Knutsen.

Myrvold var med på serieleder Vålerengas julebord på Jordal Amfi. Deretter gikk turen til byen og nattklubben Stravinskij for flere av spillerne. Ingen av Myrvolds lagkamerater skal ha vært vitne til overfallet.

Anders Myrvolds far Dagfinn opplyser til VG at det sto bra til med sønnen lørdag kveld.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere