Gå til sidens hovedinnhold

Myrvold spiller kanskje

Anders Myrvold er aktuell for spill for Detroit Red Wings søndag. - Jeg får beskjed i løpet av natten (norsk tid) om jeg spiller, sier Myrvold til TV 2 Nettavisen.

Anders Myrvolds opphold i NHLs sluttspill-favoritt Detroit Red Wings så ut til å bli en svært kortvarig affære. Etter kun 12 minutter på isen for Red Wings, ble Myrvold kalt tilbake til farmerlaget Grand Rapids Griffins.

Årsaken var at backen Chris Chelios tilsynelatende var friskmeldt etter en skulderskade. Detroit Red Wings, som regnes som en av favorittene i NHL-sluttspillet, har hele fire backer som konkurrerer om plassene i Hall of Fame etter denne sesongen.

Nå viser det seg at dette ikke stemmer. Chelios er høyst usikker foran søndagens møte med Philadelphia, noe som åpner for Myrvold igjen.

Detroit Red Wings har pr. i dag èn spiller for mye i troppen (hvert lag kan ha 23 mann i troppen), etter at de tradet til seg Robert Lang. Dette betyr at de må sette en ekstra spiller på IR-lista (skadelista), dersom det skal bli plass for Myrvold i stallen.

- Jeg får beskjed i løpet av dagen angående søndagens kamp. de har bare lov til å ha 23 spillere på rosteren (i troppen). Nå har de èn for mye etter traden med Lang. De må være sikre på om Chelios kan spille eller ikke før de eventuelt kaller meg opp. De må i såfall putte han eller Woolley på IR-listen, sier Myrvold til TV 2 Nettavisen.

Anders Myrvold debuterte for Red Wings forrige uke. 28-åringen fra Lørenskog spilte back i par med Jamie Rivers, som han også har spilt sammen med i farmerlaget, og fikk istid sammen med spillere som Brett Hull, Steve Yzerman, Mathieu Schneider og Brendan Shanahan da Detroit slo Calgary 2-1.

Resultater:

National Hockey League (NHL) fredag:

Phoenix Coyotes – Edmonton Oilers 2-7
New Jersey Devils – Atlanta Thrashers 2-3
Florida Panthers – Washington Capitals 1-4
Chicago Blackhawks – Columbus Blue Jackets 3-4
San Jose Sharks – Pittsburgh Penguins 4-2
Dallas Stars – Minnesota Wild 3-1
Buffalo Sabres – New York Islanders 2-4.

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar