RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Myrvold tilbake hos Detroit

Foto: TV 2
Sist oppdatert:
Anders Myrvold fikk natt til onsdag beskjed om å møte på trening med Detroit Red Wings. Han skal være med NHL-laget på borteturen til vestkysten. - Dritkult, jubler han.

Anders Myrvold har spilt fire kamper for Detroit Red Wings denne sesongen, alle har kommet i løpet av de siste par månedene. Faktisk er han ubeseiret i Red Wings-drakt.

- De har troen på meg når de tar meg opp nå, konstaterer Myrvold entusiastisk overfor TV 2 Nettavisen.

Han håper å få spilletid i løpet av den kommende borteturen, som inneholder fem kamper over en periode på ti dager. Detroit skal til Phoenix, San Jose, Los Angeles og Colorado.

- Det er spesielt moro, nå som det bare er viktige kamper. Detroit vil jo vinne ligaen foran Colorado, forteller 28-åringen fra Skedsmokorset i Akershus.

Detroit Red Wings stall og status kan nesten sammenlignes med den posisjonen Real Madrid har i dagens fotball. Sju av spillerne i Detroit er mer eller mindre garantert en plass i Hall of Fame etter endt karriere.

Det hjalp imidlertid lite i nattens match mot Calgary. Da ble det tap 1-4. Kanskje er det noe av årsaken til at Detroit vil ha med Myrvold? De fire kampene Myrvold har spilt for Detroit så langt, har endt med fire seirer og 11-5 i målforskjell.

- De trenger i alle fall å vinne igjen, ler Myrvold.

Les TV 2 Nettavisens presentasjon av Detroit Red Wings her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere