*Nettavisen* Sport.

Mystisk virus stanset Lundekvam

Uhellene forfølger Claus Lundekvam. Lørdag måtte han stå over Southamptons ligakamp på grunn av et virus som har tappet ham for både krefter og flere kilo.

27.11.04 21:46

SOUTHAMPTON - CRYSTAL PALACE 2-2: Lundekvam (31), som sliter med et vondt kne og tidligere i å har fått et par tøffe hodeskader, ble tvunget til å melde forfall til det viktige bunnoppgjøret mot Crystal Palace. Landslagsstopperen er satt ut med et mystisk virus.

Kan miste United-kamp

- Det ble en tøff kamp for oss uten flere av våre faste spillere, som James Beattie og Claus Lundekvam, sa Southampton-manager Steve Wigley til Sporting Life etter kampen.

Lundekvam skal ha gått ned 5-6 kilo den siste uken som følge av virusangrepet, og mye tyder på at han også vil gå glipp av oppgjøret mot Manchester United på Old Trafford neste lørdag.

Reddet av svenske

Det var Lundekvams stopperkollega Andreas Jakobsson som reddet ett viktig poeng for The Saints lørdag. Laget lå under to ganger mot et aggressivt Palace-lag, men 13 minutter før slutt gikk den svenske forsvareren opp i angrep og plasserte ballen iskaldt bak keeper Gabor Kiraly etter å ha fått ballen på kloss hold.

Likevel er Southampton fremdeles tredjesist og sliter fælt med prestasjonene om dagen. Noe av forklaringen er at laget mangler seks faste spillere som er ute med skader: Antti Niemi, Matthew Oakley, Michael Svensson, Neil McCann, Beattie og Lundekvam.

Mot United neste helg er iallfall stjernespissen Beattie tilbake. Så spørs det om det holder mot United i knallform.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.