RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nå blir det endelig mål i Sverige

Foto: Wikipedia Commons
Det har mange vært målfattige kamper i den svenske ishockeyen. Onsdag tror vi det snur. Sjekk onsdagens oddstips.

Onsdagens langoddsprogram er usedvanlig labert da det er nesten helt stille på fotballfronten grunnet EM-kvaliken. To kamper fra engelsk League Two og en skotsk omkamp i kvartfinalen i cupen, i tillegg til en norsk kvalifiseringskamp til NM i fotball er det svært labre utvalget.

Vi hadde ring rundt formløse Burton Albion i hjemmemøtet med Macclesfield, men fire spillere suspendert gjør at den kampen mistet all motivasjon, selv om hjemmelaget er i voldsom poengnød. Kampen mellom Accrington Stanley og Hereford er ikke mye bedre som spillobjekt, selv om hjemmelaget jakter playoffplass. Bortesterke Hereford trenger også poeng i bunnen, og til labre 1,70 synes vi heller ikke denne kampen er verd risikoen.

OBS:Slik får du spilt på iPhone og Android

Omkampen i den skotske cupens kvartftinale mellom Motherwell og Dundee United er akkurat like åpen som oddsen indikerer, og en kamp der man kan argumentere for alle utfall.

Dermed står vi igjen med de tre kampene som spilles i kvalifiseringsserien til den svenske eliteserien i ishockey, som så langt har hatt litt overraskende utfall. Til nå har det vært lønnsomt å spille under 5,5 mål i disse kampene, bortsett fra mandagens oppgjør mellom Växjo Lakers og Södertälje som var opplest og vedtatt skulle ende 5,5 mål, men dengang ei (endte 5-1).

Södertälje - Örebro
Södertälje ligger som nummer to i øyeblikket med 11 poeng (fire runder gjenstår), men ha Modo og Rögle kun ett poeng bak. Har foreløpig 2/4 i over-under protokollen, men møter i kveld et Ørebro som er ferdigspilt. Ørebro har 4/2 i over-under statistikken, og ikke noen av kvalkampene har endt med færre enn fire mål. Borte har kampene, dvs tapene blitt 3-6, 2-4 og 3-6, alle har altså gått over, og nå er nok luften gått ut av ballongen.

Mora - Rögle
Mora har seks poeng etter seks spilte kamper, alle poengene er tatt mot Ørebro. Mot de fire lagene som kjemper om plass i Eliteserien er det blitt klare tap. 4/2 er over/under statistikken og hjemme er statsen 2/1, kun kampen mot Modo gikk under. Onsdag er det kun seier som gjelder, og dermed må Mora angripe. Det er vårt fremste argument for at dette blir målrikt. Bortelaget Rögle har overrasket og er med i kampen om eliteserieplass for fullt. Målstatistikken viser 3/3, men to av kampene har vært mot Modo (begge disse gikk under). Modo har for øvrig en kamp over på sine seks første kamper. Borte har Rögle 6-6 og tap 2-6 mot Södertälje utenom kampen mot Modo.

Med et hjemmelag som må vinne, mot et bortelag som også må vinne tror vi dette blir en åpen og målrik kamp og på en spillemessig elendig dag, velger vi et slags underholdningsspill og satser på mange mål.

Totaloddsen på denne dobbelen er 2,72 og vår innsats er kr 100.

Spilleforslag onsdag:
Kamp 66 Södertälje - Örebro over/under 5,5 mål 1,65 1,75
Kamp 68 Mora - Rögle over/under 5,5 mål 1,65 1,75
Klikk her for å levere denne dobbelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere