RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nå blir det kjøpefest

Sist oppdatert:
Hardball sprøyter inn 8,2 millioner til klubben. Nå blir det kjøpefest på Stadion.

(iBergen.no): Investeringsselskapet Hardball ønsker sterkt at Brann skal ta seriegull. Med pågående Stadionbygging har det ikke vært mange millionene ledig til å kjøpe spillere for.

Sommervinduet åpner allerede 1. juli.

Topplag
- Årsaken til at vi gir disse pengene er at vi ønsker at Brann skal bli et topplag, sier styreformann i Hardball AS, Bjarne Berg, til iBergen.no.

I en ekstraordinær generalforsamling i Hardball AS ble det i en rette emisjon hentet inn 8,2 millioner kroner for delvis å dekke eksisterende fordringer og for å være forberedt om Brann skulle trenge hjelp i sommervinduet, opplyser Hardball.

Fra før har Hardball hjulpet Brann med å hente spillere som Jan Gunnar Solli, Martin Andresen, Petter Vaagan Moen, Kristjan Örn Sigurdsson, Ardian Gashi og Eirik Bakke.

Som vanlig skal investorselskapet ha 50 prosent av avkastningen.

- Det er viktig for byen at Brann kjemper i toppen. Da skapes det en entusiasme i byen. Dette var noe vi vedtok på eget initiativ, Brann har ikke spurt oss om flere penger, sier Berg.

- Mons bestemmer
Selv om han har sine favorittspillere kommer verken han eller andre i Hardball til å legge føringer på hvem trener Mons Ivar Mjelde og sportslig leder Roald Bruun-Hanssen bør kjøpe.

- Den biten er det Mons og Bruun-Hanssen som styrer. Det legger ikke vi oss oppi, sier han.

Bruun-Hanssen maner til ro i rekkene og hevder Brann ikke kommer til å bruke pengene på uvettig vis.

- I utgangspunktet er vi fornøyd med de spillerne vi har. Selv om Hardball ønsker å hjelpe er det ikke dermed sagt at vi bruker alle pengene uten å ha en plan over det, sier Bruun-Hanssen til iBergen.no

Les flere saker på iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere