RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Erik Johansen / Scanpix

Nå blir det ølsalg i Kollen

Sist oppdatert:
Men det blir ikke fritt fram for øltørste nordmenn.

For første gang skal det serveres øl i Holmenkollen etter femmila om snaut to uker, skriver Finansavisen.

- Ja, det blir alkoholservering og afterski i Holmenkollen, men bare lørdagen. Vi kommer til å sette opp et telt der det blir mulig å få kjøpt øl, sier arrangementsansvarlig John Aalberg.

Etter søndagens hopprenn derimot blir det ikke muligheter for et nedslag i ølteltet.

- Søndagen er fortsatt familiedagen i Kollen, og da serveres det kun alkoholfrie drikkevarer, sier Aalberg til Finansavisen.

- Hvis det først skal serveres alkohol, er det veldig bra at det skjer etter rennet, og ikke underveis, sier kommunikasjonssjef Per Tøien i Idrettsforbundet til NRK.

- Dette blir en annerledes sak. Hvis det nå er snakk om en møteplass etter rennet, blir det en annen diskusjon, som jeg er usikker på om idrettsforbundet har en stemme i, sier han.

Arrangøren håper på 30.000 tilskuere under hopprennet. Billettene er kraftig redusert siden forrige sesong.

Forhåndssalget er nesten fire ganger høyere enn på samme tid i fjor. Halvparten av 19.000 billetter på tribunen er solgt til hopprennet søndag 17. mars.

I fjor var det under 10.000 tilskuere som fulgte det tradisjonsrike hopprennet i Holmenkollen. Stive billettpriser fikk mye av skylden for labert oppmøte. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere