RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nå blir han United-spiller

Foto: Getty Images
Usain Bolt får drømmen oppfylt.

Det har lenge vært kjent at verdens største friidrettsstjerne, og en av sportsuniversets aller mest populære mennesker, Usain Bolt, er Manchester United-supporter.

Jamaicaneren har tidligere fått være med på trening med favorittklubben, og var også innom Old Trafford før sist sesongs første seriekamp, der han blant annet poserte med en spesialdesignet drakt som viste tiden 9,63, med henvisning til Bolts gulløp på 100 meter under London-OL.

Nå skriver The Sun at fartsfantomet også skal få prøve seg i kamp for Manchester United.

Oppgjøret det er snakk om er Rio Ferdinands testimonial-kamp mot Sevilla, der det som seg hør og bør er Ferdinand selv som har fått bestemme hvem som skal spille på laget.

En kilde nær Bolt kan fortelle at Bolt gleder seg stort over å få muligheten til å spille kamp på Uniteds sagnomsuste hjemmebane.

- Usain har endelig fått ønsket sitt oppfylt, og gleder seg til å spille sammen med Rio. Vi håper det kan bli en god kamp, og ser spent fram til om Usains ballferdigheter matcher farten hans, sier kilden.

26-årige Bolt har tidligere bedt sir Alex Ferguson om å få ta del i en treningskamp for klubben, men etter at managerlegenden ga seg, har det vært usikkert om Bolt skulle få drømmen oppfylt.

Kampen mellom Manchester United og Sevilla spilles 9. august.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere