Gå til sidens hovedinnhold

Nå er det dags for Aston Villa

Sentrale spillere er tilbake for Aston Villa og da blir det seier. Sjekk onsdagens oddstips.

Et flott langoddsprogram onsdag med Tour De Ski, sju kamper fra Premier League, spansk cup og norsk herrehåndball og det finnes godt med gode objekter.

Sjekk skade og karanteneoversikten for onsdagens sju Premier League-kamper.

Sportspills meny onsdag:
Tippetips: Vi jakter tolver'n
Oddstips: Barcelona slår tilbake

Nyttig: Lesernes oddstips onsdag
V65-Bjerke: Kjøp andel her

Nettspill: Nå kan du spille uten kortleser

Med kun 1-1-5 på sine sju siste ligakamper har det ikke vært noen umiddelbar suksess for Gerard Houllier som ny Aston Villa-manager. Men store skadeproblemer og tøff motstand er mye av forklaringen. Kampen mot Chelsea var uansett et skritt i riktig retning. I den kampen var meget viktige Ashley Young endelig tilbake etter skade. I tillegg er både Emile Heskey og Gabriel Agbonlahor på vei mot kampform og toppform, og plutselig ser det vesentlig lysere ut for hjemmelaget.

Det må ha vært en opptur for Villa å komme tilbake til 3-3 i bortekampen mot Chelsea søndag. 1-1-3 på de siste fem ligakampene, men nå tror vi Aston Villa kan få en fin periode fremover med viktige spillere tilbake. Troppen til onsdagens kamp: Friedel, Cuellar, Dunne, Collins, Clark, Downing, Petrov, Reo-Coker, Ashley Young, Agbonlahor, Heskey, Marshall, Albrighton, Pires, Delfouneso, Bannan, Lichaj, Herd, Hogg, Warnock

Etter to strake tap, slo Sunderland til med en overbevisende 3-0 seier hjemme mot Blackburn første nyttårsdag. Supertrioen Wellbeck, Gyan og Bent scoret hvert sitt mål. Onsdag er som vanlig Gyan usikker. Viktige Lee Cattermole blir ute en måneds tid. Og Onuoha, Mensah og Turner måt fortsatt unnværes i forsvaret. Borte har ikke Sunderland gjort mye vesen av seg (1-5-4). Slik ser troppen ut til onsdagens kamp: Gordon, Mignolet, Bardsley, Richardson, Angeleri, Ferdinand, Bramble, Da Silva, Meyler, Riveros, Henderson, Malbranque, Elmohamady, Welbeck, Zenden, Bent, Gyan, Adams, Cook, Reed.

Det står 3-4-1 i de åtte siste tilsvarende, men i kveld har vi svært god tro på et oppadgående og tilnærmet skadefritt Aston Villa.

Nå kan du spille uten kortleser hos Norsk Tipping

Hjemmeseier betales med 1,95 i odds fra Hamar og kampen kan spilles som singel. Vi drar imidlertid med oss Arsenal på dagens spilleforslag i toppkampen i Premier League mellom to lag i god form. City ligger på andreplass med 41 poeng på 21 kamper, mens Arsenal har 39 poeng på 20 kamper på plassen bak. Etter Manchester Uniteds seier over Stoke i går, er begge nødt til å vinne for ikke å miste kontakten med serielederen.

Arsenal har hatt et meget godt tak på City de siste årene, og det står 7-2-0 i siste ni tilsvarende. Hjemmelaget må nok en gang klare seg uten Vermaelen, Diaby, Gibbs og Almunia, men har ingen nye fravær og stiller egentlig bedre enn noengang denne sesongen.

Hos City er meget gode David Silva (en av Citys aller beste spillere denne sesongen) blitt skadet og også urokråka Mario Balotelli må unnværes (hadde trolig ikke spilt fra start). City-manager Roberto Mancini vil garantert være fornøyd med ett poeng i denne kampen, og vi aner et svært defensivt City-lag, som faktisk ble utspilt i den omvendte kampen tidligere i høst (tapte 0-3 hjemme men fikk da en spiller utvist).

Arsenal-seier betales dessverre ikke bedre enn 1,80. Men i kombinasjon med Aston Villa får vi uansett en bra betalt dobbel til 3,51 i odds og vår innsats er kr 100.

Spilleforslag 2 onsdag:
Kamp 53 Arsenal - Manchester City 1,80 3,20 3,55
Kamp 60 Aston Villa - Sunderland 1,95 3,10 3,20
Her kan du levere denne dobbelen (innsatsen styrer du selv)

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken