Nå er han Joey BARTon

Foto: PA Photos/Scanpix

Men med seier over Manchester United kan overleppepynten forsvinne.

16.08.10 16:13

Newcastles til tider ustabile midtbanemann Joey Barton, har anlagt bart i en forsøk på å heve moralen hos Tyneside-laget.

Men skulle det nyopprykkede laget slå selveste Manchester United på Old Trafford mandag, kan barten være historie. Da har nemlig 27-åringen lovet å barbere overleppa snarest.

Følg Manchester United - Newcastle minutt for minutt i Norges raskeste livesystem fra 21.00 mandag kveld.

- Kan bli værende
Barten til Barton er et resultat av et veddemål innad i Newcastle, og alle i klubben skal være enige om at midtbanespilleren ikke får fjerne ansiktshåret før laget har vunnet en ligakamp.

- Det startet da en gjeng av oss var samlet, og noen sa at jeg ikke kunne anlegge skjegg. En ting førte til en annen, og snart hadde jeg begynt å spare til bart, sier Barton ifølge Daily Mail.

- Den kan fort bli større om vi får en dårlig start på sesongen. Men forhåpentligvis så er den borte snart. Jeg har fått litt tyn for dette, og noen har sagt jeg ser latterlig ut, sier Barton.

Newcastle gikk til topps i The Championship forrige sesong uten nevneverdige problemer, men det blir en alt annen lek da selveste Manchester United venter i seriepremieren.

LES OGSÅ: Det blir ikke noe fart uten bart, Ronaldo!

Oddsen: 12,9 i odds på Newcastle-seier over Manchester United i kveld!

- Parter mye tull
Barton mener likevel at stemningen i laget er på topp.

- Vi er rolige, prater mye tull og gleder oss til kamp. Det er alltid litt tull, men vi er også profesjonelle når vi må være det.

- Når det nærmer seg kampstart vil nok stemningen forandre seg, og fokuset vil skifte over på det vi må gjøre for å vinne. Det blir nok ikke så mye spøk og latter, men vi står fortsatt sammen.

MOBIL: Få scoringsvarsel for ditt Premier League-lag.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.