RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nå er Hop'n helt umulig

Foto: hesteguiden.com
Sist oppdatert:
Fjorårets landschampion Vidar Hop har allerede vunnet åtte løp i år, og tirsdag er det flere seier i vente på Momarken.

Det er i alt fire spillmuligheter for de travinteresserte tirsdag. Axevalla sparker i gang med V4, før Forus overtar lunsjstafetten. I kveld retter svenskene oppmerksomheten mot Jägersro og en jackpot på SEK 1 218 046 i V64-spillet, mens Momarken er arrangør av V65-løpene på norsk side av grensen.

Tre av Frode Gjesdals sju andelslag på Forus i formiddag gikk inn med fem rette og 13 006 i utbetaling. I tillegg kan de som leverte det store spilleforslaget på Nettavisen planlegge hvordan de vil bruke 13 tusenlapper.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

I Østfold i kveld ser nær sagt som vanlig veldig spennende ut, og det er ikke ofte det er lave utbetalinger på Momarken. I et monteløp for varmblodshester i V65-3 blir 14 Ysvink storfavoritt, og han vinner trolig i en feilfri utgave. Vi kvier oss dog for å bankerspille i disse monteløpene, og en hest som har galoppert i samtlige av de fem siste startene, er det ikke lett å stole på.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Da er det lettere å stole på en kusk og en trener som dominerte Norsk travsport fullstendig i fjor, og da snakker vi om herrene Vidar Hop og Frode Hamre. Hamre trener 4 Quincy Frontline som kommer til start i V65-5 i kveld, og i sulkyen sitter Vidar Hop. Den konstellasjonen var nærmest uslåelig i fjor, og når vi synes det er ned en klasse for Quincy Frontline i kveld, var ikke bankervalget vanskelig.

Innleveringsfrister Momarken
V5 kl 14.10
V75 kl. 15.00
V4 kl. 16.06
DD kl. 16.48

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

Blir riktig uansett?
I et varmblodsløp i V65-5 blir 4 Quincy Frontline klar favoritt, og det synes vi er riktig. 5-åringen til Frode Hamre er vant til å møte klart bedre hester enn dagens konkurrenter, og vi tror han bokfører årets første triumf i kveld. Kusk Vidar Hop gjør stort sett ingen feil i sulkysetet, og da bankerspiller vi favoritten.

Hamre-traveren vant lett på 18.6 over 3160 meter i den nest siste starten, og sist bekreftet han sin fine form ved å bli sjette på 17.3 over 2660 meter i et relativt tøft V75-løp. Vi synes han holdt farten strålende til slutt etter en tøff reise i "dødens" den dagen, og vi tror han vinner dette løpet i kveld, uansett løpscenario.

Ingen henter en lengde på 1 N.Y. Peace Talks ned startsiden, men hun får trolig en offensiv Knut Ekeberg bak 3 Tinka over seg. Da kan det bli litt frisk kjøring innledningsvis, og det vil favoritten profitere på til slutt. Hvis Ekeberg gir seg tidlig, setter trolig Vidar Hop fart på favoritten, og da får han trolig overta teten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

Frekk lås
I et tidsløp for kaldblodshester i V65-2 står vi på to hester, og da snakker vi om duoen 9 Lustra Loke og 13 Petrine. Vi tror de to er klart best på kapasitet, og vi satser på at en av de får klaff. Førstnevnte gikk et flott løp til tredje på 33.3 full vei på fredag etter lang pause, og han er normalt forbedret til i kveld.

Han er nede som et femtevalg i spillet, og han har kun 8% av innsatsene på seg. Spennende det, og vi tror 5-åringen til svært dyktige John Hasle har en topp vinnersjanse. Sistnevnte imponerte i to strake seiersløp på 34-tallet full vei før litt hvile, og dette ligner en hoppe som kan være aktuell for årgangsløpene i år.

Holtung-traveren står nydelig inne på pengene i dette tidsløpet, og treneren har trolig siktet på dette løpet en god stund. Vi tror hun kan være kapabel til å kunne gå en 32-tid full vei, og da har hun i så fall ingen foran seg i mål. Favoritt blir 7 Alm Borka (vunnet to strake), men det er opp minst en klasse for henne i kveld.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere