RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nå er Horrem VM-optimist

Sist oppdatert:
Iver Horrem og Bård-Inge Pettersen feide igjennom sin andre kamp i sandvolleyball-VM i Tyskland. Nå øyner Horrem det helt store.

- Det blir flåsete å snakke om medaljer. Men hvis vi fortsetter å spille like godt som i dag har vi potensial til å slå alle de andre lagene, sier Horrem til TV 2 Nettavisen etter seier i to strake sett over det 15. seedede nederlandske paret Gijs Ronnes og Jochem De Gruijter i kveld.

Selv er Horrem/Pettersen ranket som nummer 18. Det var dessuten Ronnes/Guijter som sendte dem ut av den forrige verdensserieturneringen i Sveits. Derfor smakte kveldens seier ekstra godt.

- Vi var skikkelig revansjesugne, innrømmer Horrem. Med settsifrene 21-10 og 21-16 tok de norske guttene en suveren seier.

De vant også sin åpningskamp i dag mot franske Kevin Kinou Ces og Fabien Dugrip. Dermed er de videre i VM selv med tap mot det 2. seedede brasilianske paret Marcio Henrique Barrosso Arajujo og fabio Luiz de Jesus torsdag formiddag.

Nytt par
- Det er greit å ikke måtte vinne. Men vi har selvfølgelig tenkt å slå dem, sier Iver Horrem.

Han og makker Bård-Inge Pettersen er inne i sin første sesong sammen, og har serien 17.-, 13.- og 9.-plass i de tre verdensserieturneringene hittil.

Målet er å bedre plasseringen i VM.

- Vi har sagt at vi skal være blant de sju beste. Men som sagt er det ingen av de andre lagene vi ikke har mulighet til å slå på en god dag, fastslår Iver Horrem.

Nye møter
Selv om Horrem/Pettersen er ferdige med det sportslige programmet for dagen, men utover kvelden regner de med å bli opptatt med møtevirksomhet. I kveld skal nemlig det internasjonale sandvolleyballforbundet svare på kravene spillerne av begge kjønn har stilt til dem mandag og tirsdag.

Spillerne har krevd å få reforhandle sine kontrakter, samt å få lov til å stifte en spillerorganisasjon. Er tilbakemeldingene i kveld negative, kan det bli VM-streik fra og med torsdag morgen.

Iver Horrem håper i det lengste på en løsning.

- Jeg har ikke lyst til å streike eller boikotte VM, selv om jeg støtter kravene. Derfor håper jeg det løser seg, sier Horrem til TV 2 Nettavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere