Nå er lysten tilbake

Foto: hesteguiden.com

Hyperkapable Bokli Jerven så ut som en rund million sist og taper ikke V5-1 på Biri torsdag med lignende innsats.

Vi er inne i en herlig travuke der høydepunktene kommer tett, ikke minst kommende helg. Lørdag er det Jarlsberg som byr på V75, og og i og med at det ikke ble utbetaling for fem rette under onsdagens ekstra V75 på Bjerke vil det være mulig å ta med seg drøye 20 millioner kroner for en eventuell alenevinner på lørdag under V75-løpene på Jarlsberg. Søndag er det pengestinne Breeders Crown-finaler på Eskilstuna, og ekstra V75 fra Sverige med 24 millioner kroner til en eventuell alenekupong. Det er altså store gevinstmuligheter kommende helg.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Nettavisens travredaksjon klarte dessverre ikke å fange sistevalget 5 Lindy's Chosen One i V75-3 på Bjerke onsdag, i en V75-omgang som igjen ble en eksperttippers mareritt. Fem førstevalg, ett femtevalg og et dønn sistevalg er skrekkscenarioet for oss eksperttippere. Er vi ikke gode på det sistevalget, blir det dessverre bare smuler tilbake.

Da var det en mager trøst at Håkon Einar Hansen prikket V5 på tre andelslag på Eksperten til en utbetaling på rundt 12 000 kroner i V5 på Bjerke i går (fikk V5 to ganger på de tre lagene all den tid han hadde begge vinnerne i V5-2), men da ble det i hvert fall 36 000 kroner innspilt i den spilleformen.

Men Nettavisens travredaksjon har tross onsdagen hatt strålende tipssuksess denne uken. Under mandagens jackpotomgang i V65-spillet på Drammen leverte Håkon Einar Hansen strålende tips. To systemspill på Ekspertensuste inn med seks rette og hver seg betalte de ut over 95 000 kroner. Totalt ble det over 200 000 kroner innspilt i Drammen mandag kveld.

Suksessen for Sportspill fortsatt i lunsjen på Bjerke tirsdag, når Håkon Einar Hansen prikket fem rette på samtlige andelslag på Eksperten, og da var nye 32 000 kroner innspilt et faktum. Vårt mellomste forslag på 420 kroner på Nettavisen betalte tilbake tett oppunder 2000 kroner, og i tillegg satte Hansen DD på forslaget til 300 kroner til en utbetaling på flotte 2200 kroner!

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Men torsdag er det også rikelig med muligheter og torsdagen starter opp med V4 fra Østersund, før Biri overtar med lunsjtrav her hjemme. Til kvelden byr på Klosterskogen på en svært spennende V65-omgang, mens Åby travbane i Gøteborg er vertskap for V64-løpene fra Sverige torsdag kveld.

Innleveringsfrister Biri
V5 kl 13.37
DD kl. 14.12

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong.

HTML EMBED

Fartsmessig helt overlegen
Det er neppe noen tvil om at 7 Bokli Jerven som starter i V5-1 på Biri torsdag, blir omgangens største favoritt. Utstyrt med draskylapper fungerte hesten strålende i seiersløpet sist på Bjerke og motstanden på Biri torsdag er alt annet enn avskrekkende. Fartsmessig er hesten overlegen denne gjengen, og selv om Gunnar Austevoll har en helt egen evne til å misse med storfavoritter, kan vi ikke se Bokli Jerven surre seg vekk i dette løpet. Selv fra spor sju bærer dette rett til tet og da skal løpet være kjørt. Soleklar banker i V5-1 på Biri.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong.

HTML EMBED

Truls har beste hesten
Vi har aldri lagt skjul på vår begeistring for 11 Gigant Invalley som dukker opp etter nesten to måneders pause i V5-4/DD-1. Vi bankerspilte den flotte treåringen til Truls Desserud i seiersløpene både nest sist på Jarlsberg (var helt lysende i det seiersløpet) og sist i Drammen (ikke like fin da). Kommer ut fra et kinkig ellevtespor på Biri i dag, men vi tror Desserud har den beste hesten og går på et bankerspill i DD-veddemålet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.