RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nå får du se ALT av NHL

Foto: Afp
Sist oppdatert:
Viasat gjør NHL Gamecenter tilgjengelig for norske kunder.

Skepsisen blant norske NHL-fans har vært stor til at Viasat skaffet seg enerettighetene til å vise den nordamerikanske hockeyligaen i Norge.

Tidligere har nordmenn hatt mulighet til å abonnere på NHL Gamecenter, som viser absolutt alle kamper direkte, og i tillegg gjør dem tilgjengelig som opptak man kan se når som helst.

Kort sagt; tjenesten har vært helt suveren for de mest entusiastiske NHL-supporterne.

Nettavisen kan komme med følgende gladmelding: Torsdag lanserer Viasat den samme tjenesten gjennom sin nettside viaplay.no.

- Fra og med torsdag vil Viaplays kunder med pakken TV + Film + Sport få tilgang til alt fra NHL GameCenter. Det inkluderer muligheten til å se mål i sakte film, samt repriser av kamper som har gått tidligere i sesongen, sier pressesjef Øystein Hygen Christensen til Nettavisen.

Den pakken koster 199 kroner per måned. Da får man tilgang til både NHL, KHL, Champions League-fotball, FA-cupen og Formel 1, for å nevne noe.

- Som Viaplay-kunde har man også tilgang til et stort utvalg av film og, dokumentarer og TV-serier. Det blir jo litt dyrere, men man får veldig mye mer for pengene. Her kan man jo underholde hele familien, ikke bare pleie hockeyinteressen, legger Hygen Christensen til.

- Men det er altså først i morgen dette blir tilgjengelig, understreker han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere