Skepsisen blant norske NHL-fans har vært stor til at Viasat skaffet seg enerettighetene til å vise den nordamerikanske hockeyligaen i Norge.

Tidligere har nordmenn hatt mulighet til å abonnere på NHL Gamecenter, som viser absolutt alle kamper direkte, og i tillegg gjør dem tilgjengelig som opptak man kan se når som helst.

Kort sagt; tjenesten har vært helt suveren for de mest entusiastiske NHL-supporterne.

Nettavisen kan komme med følgende gladmelding: Torsdag lanserer Viasat den samme tjenesten gjennom sin nettside viaplay.no.

- Fra og med torsdag vil Viaplays kunder med pakken TV + Film + Sport få tilgang til alt fra NHL GameCenter. Det inkluderer muligheten til å se mål i sakte film, samt repriser av kamper som har gått tidligere i sesongen, sier pressesjef Øystein Hygen Christensen til Nettavisen.

Den pakken koster 199 kroner per måned. Da får man tilgang til både NHL, KHL, Champions League-fotball, FA-cupen og Formel 1, for å nevne noe.

- Som Viaplay-kunde har man også tilgang til et stort utvalg av film og, dokumentarer og TV-serier. Det blir jo litt dyrere, men man får veldig mye mer for pengene. Her kan man jo underholde hele familien, ikke bare pleie hockeyinteressen, legger Hygen Christensen til.

- Men det er altså først i morgen dette blir tilgjengelig, understreker han.