*Nettavisen* Sport.

Nå får du sett Zuccarello gratis

Foto: Nick Wass / AP / NTB scanpix

New York Rangers mot Boston Bruins blir sendt direkte på Viasat 4.

Mats Zuccarello Aasen scoret det femte målet da New York Rangers beseiret Washington Capitals 5-0 i den sjuende og avgjørende kampen lagene imellom i første runde av NHL-sluttspillet, også kjent som Stanley Cup.

Rangers vant dermed 4-3 i kamper og kvalifiserte seg for andre runde.

Motstander i avdelingssemifinalen blir Boston Bruins, som på mirakuløst vis snudde 1-4 til seier 5-4 i sin sjuende og avgjørende kamp mot Toronto Maple Leafs.

Første kamp mellom Rangers og Bruins sendes på Viasat Hockey og Viaplay.no klokken 01.30 natt til fredag. Begge deler er betalingskanaler, på henholdsvis kabel-TV og internett.

Søndagens kamp skal imidlertid sendes på gratiskanalen Viasat 4. Den spilles også klokken 21.00 norsk tid.

Dermed vil den andre kampen i praksis bli betydelig mer tilgjengelig for nordmenn som ønsker å se den eneste nordmannen i verdens beste hockeyliga i aksjon.

- Gutta er tente etter en fantastisk lagseier i siste og avgjørende match borte mot Capitals. Nå er det Boston Bruins i neste runde, og vi skal sørge for å gi dem en tøff match hele veien. Det er bare å kjempe sammen og ta én kamp om gangen. Jeg synes det er flott at Viasat 4 i den anledning skal sende vår andre kamp mot Boston direkte på søndag, og at Stanley Cup vises på riksdekkende fri-tv i Norge, sier Mats Zuccarello Aasen.

Viasat sitter på de eksklusive rettighetene til å vise NHL i Norge fram til 2016.

Etter det Nettavisen erfarer, er det også aktuelt å vise enkelte av finalekampene på den åpne kanalen Viasat 4.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag