RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Ronnie O’Sullivan skal gjennom et nytt talkshow være med og øke den internasjonale interessen for sporten snooker.
Ronnie O’Sullivan skal gjennom et nytt talkshow være med og øke den internasjonale interessen for sporten snooker. Foto: Foto: John Walton / (Pa Photos)

Nå får snooker-ikonet eget TV-show

Sist oppdatert:
Ronnie O’Sullivan vil øke interessen for snooker.

Verdensmester og snookergeni Ronnie O’Sullivan er enig med Eurosport om et eget TV-show, melder kanalen i en pressemelding. 

TV-serien skal hete «The Ronnie O’Sullivan Show» og skal etter planen vises i 54 land i Europa.

Showet skal ifølge Eurosport inneholde forhåndsstoff og oppsummeringer av turneringer, teknikkurs, og intervjuer med andre profiler i sporten. 

– Jeg er veldig glad for denne utviklingen i karrieren, og muligheten til å jobbe med Eurosport som allerede gjør mye for å skape internasjonal interesse for snooker. Prosjektet gir meg muligheten til å gjøre noe annet veldig interessant ved siden av å fortsette å spille, sier Ronnie O’Sullivan i en pressemelding.

Første episode vises tirsdag 25. mars – åpningsdagen av Players Championship Grand Final, opplyser kanalen.

– Vi vil alltid ha med oss de største ekspertene innen hver sport. Ronnie er snooker for millioner av fans i Europa. Han er den største stjernen i sporten, og vi har jobbet hardt for å få dette i stand, sier Eurosports Content Director, Arnaud Simon.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere