*Nettavisen* Sport.

Nå fortsetter spillerjakten

Bryne fikk i går ettermiddag fornyet klubblisensen. Nå kan trener Hans Olav Frette endelig starte opp jakten på nye spillere for fullt.

07.01.04 09:43

- Det har jo hele tiden hersket litt usikkerhet rundt det sportslige tilbudet før vi fikk fornyet klubblisensen. Nå kan vi endelig starte jakten på forsterkninger, forteller Hans Olav Frette til TV 2 Nettavisen.

Spillerflukt

Etter nedrykket fra Tippeligaen forrige sesong har trener Hans Olav Frette måtte se den ene spilleren forlate jæren etter den andre.

Den tidligere Englands-proffen Roger Nilsen har lagt opp sammen med Kenneth Giske og Trond Bjørnsen. Dag Frode Hornseth er klar for Fredrikstad, mens Brynes største stjerne, Ragnvald Soma, har forlatt Jæren til fordel for Bergen og Brann.

Svensken Marcus Andreasson er blitt Molde-spiller og landsmann Dejan Pavlovic er fristilt og reist hjem til Sverige.

Klikk på bildet for å forstørre.

Pierre Gallo er solgt til Landskrona BOIS og Ole Hjelmhaug er klar for Sogndal.

Lasse Strand har returnert til Trondheim, og i tilllegg er Knut Sirevåg og Einar Braut Bosman-spillere.

Startet gjennoppbyggingen

Listen over spillere som har forlatt Bryne er lang som et vondt år for Hans Olav Frette.

- Jeg har startet arbeidet med å bygge opp en stall som skal kunne kjempe på øvre halvdel i 1. divisjon neste sesong. Det største innslaget av nye spillere blir trolig lokale, sier Frette.

- Stemmer det at dere også jakter en landslagsspiller?

- Ja, vi har vært i kontakt med en spiss som spiller for et landslag. Men jeg kan ikke si noe mer om dette nå, ettersom ingenting konkret er fastslått, sier Frette.

- Men med vår begrensede økonomi blir det selvsagt aldri aktuelt å hente spillere vi må betale dyrt for, legger han til.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag