(iBergen.no) Den tidligere Brann, Vålerenga, Lillestrøm, Tromsø og Coventry-spilleren Runar Normann gjør altså nok et comeback i norsk fotball etter en rekke mislykkede forsøk tidligere.

Les mer på iBergen.no:Huseklepp skryter av Drillo

- Det har jo vært litt styr
- Runar ringte meg og sa at han hadde lyst å gjøre comeback. Han skal trene med oss ut uka, så får vi ta det derfra. Runar er jo en god spiller, men det har jo vært litt styr rundt ham, sier TUIL-trener Morten Pedersen til Nordlys.

Normann spilte sammen med Tromsdalen-trener Morten Pedersen i Tromsø høsten 2005 etter korte og mislykkede opphold i Brann og Vålerenga.

Spent på formen
- Jeg har bestemt meg for å gjøre comeback, og TUIL er den eneste klubben jeg har ringt. Jeg har trent godt for meg selv et par måneder nå, men er selvsagt spent på fotballformen, sier Runar Normann til avisen og forteller at han har holdt formen ved like med å trene kickboksing i Thailand.

30-åringen ble raskt en særdeles upopulær spiller i Bergen da han sa opp avtalen sin med Brann midt i sesongen etter å ha hatt et anstrengt forhold til daværende Brann-trener Mons Ivar Mjelde. Spilleren var i klubben fra 31. januar 2003 til 15. mai samme år.

Tromsdalen sesongdebuterer i Adeccoligaen hjemme mot FK Haugesund 5.april.

Les flere nyheter på iBergen.no:Dette trenger du ikke lenger