Gå til sidens hovedinnhold

Nå gjør hun comeback

Den paraguayanske fotballentusiasten vil kaste klærne igjen.

Undertøysmodellen Larissa Riquelme (26) var relativt ukjent før fotball-VM startet i 2010. Men da hun lovet å løpe naken gjennom gatene hvis Paraguay kom til semifinalen, ble hun verdenskjent. Hennes spesialdesignede fantrøye hjalp også til.

Også her i Norge fikk vi opp øynene for den barmfagre modellen. I løpet av den første uken i juli hadde ingen i verden har hatt en høyere økning i antall søk fra Norge i løpet av de siste 7 dagene.

Holdt løftet likevel

Nå kom ikke Paraguay til semifinalen, men i motsetning til den indiske modellen Poonam Pandey - som skulle strippe dersom India vant VM i cricket, holdt Riquelme likevel ord. Hun løp ikke naken, men kastet klærne foran det paraguayanske flagget isteden.

Siden gikk det som det måtte gå. Playboy fikk øynene opp for 26-åringen, og som du kan se av bildene nedenfor, er hun ikke spesielt blyg av seg.

Lover å strippe igjen

Nå vil Larissa Riquelme strippe nok en gang, dersom Paraguay vinner den pågående turneringen Copa America, skriver Daily Mail.

Paraguay er rangert som verdens 32. beste lag, ifølge FIFA. Det er med andre ord god grunn til å tro at fotballlaget vil hente hjem seieren, til tross fra at laget kun spilte uavgjort mot Ecuador søndag kveld.

Det er vel uansett grunn til å tro at Riquelme kaster klærne uansett utfall...

Nedenfor ser du noen av høydepunktene fra VM 2010.

Likte du denne saken? Sjekk ut disse også:

Kommentarer til denne saken