RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nå gleder han seg til Hushovds ankomst

Foto: Petter Tenstad (procycling.no)
Sist oppdatert:
Har Cadel Evans snudd i synet på Thor Hushovd?

Signeringen av Thor Hushovd fikk en kjølig mottakelse fra årets Tour de France-vinner:

- Jeg sa: «Hør her Jim (Ochowicz, sjef i BMC), du vil hente en spurter til laget, jeg vil ikke kjøre med en spurter fordi jeg har gjort det før».

- Hvis jeg skal kjøre touren, gjør jeg det for å vinne.

I etterkant av dette, har 34-åringen forsøkt å slukke bålet.

- Thor er ikke en sprinter på den måten. De synes jeg resultatene fra årets Tour de France viser. Ja, han kan spurte. Han vant VM-tittelen i en massespurt, men jeg ser ikke på ham som en ren sprinter, og derfor synes jeg uttalelsene var tatt ut av sin sammenheng, uttalte han til VeloNews.

Nå forsøker australieren seg for tredje gang. I et intervju som skal publiseres i sykkelmagasinet Cycle Sport, nevner Evans nok en gang nordmannen.

- Nå er det opp til oss å samarbeide, uttaler Evans i retning av nykommerne Phillippe Gilbert og Hushovd.

- Jeg har syklet på lag med Phil tidligere og det var en fornøyelse. Alt jeg vet om Thor fra før av, tyder på at vi kommer til å ha et meget godt lag.

I et intervju med VG Nett, innrømmet nordmannen at han sannsynligvis blir hjelperytter under sommerens Tour de France. Det kan jo være den erkjennelsen som har fått Evans på glid.

Sammenlagtrytteren har også fått ytterligere forsterkninger foran neste sesong. Da han vant årets Tour de France, var det framfor alt fordi han hadde best form i løpet av rittets tre uker, og ikke nødvendigvis fordi han hadde det sterkeste laget rundt seg.

- Steve Cummings (fra Team Sky) og Tejay (Van Garderen, fra HTC-Highroad) kommer til å bli gode å ha i fjellene. Ivan Santaromita var ikke i sin beste form i år, og Amaël Moinard manglet i fjellene. Det er områder vi må være enda sterkere på, resonnerer Evans overfor Cycling Weekly .

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere