Gå til sidens hovedinnhold

Nå har Carlos Tevez fått dommen

Fotballstjernen møtte for retten onsdag.

Det var den 8. mars i år at Manchester City-spiss Carlos Tévez ble stoppet for å kjøre bil uten førerkort.

Da Tevez ble stoppet oppdaget også politiet at han kjørte uten gyldig forsikring. Fotballspilleren ble først arrestert, men løslatt mot kausjon senere på dagen.

Den profilerte argentineren ble senere tiltalt for forholdene av politiet, og onsdag sto han skolerett foran en dommer i retten i Macclesfield, melder BBC.

Snakket spansk
Der innrømmet Tevez både å ha kjørt uten førerkort og forsikring. Det kom også fram at fotballstjernen hadde mistet førerkortet tilbake i januar.

Tevez erklærte seg skyldig på morsmålet spansk og hadde med seg en oversetter i rettssalen.

Da hadde han blitt fratatt «lappen» i seks måneder, fordi han hadde ignorert flere advarsler fra politiet angående brudd på fartsgrensen.

Under rettssaken kom det også fram at Tevez, som kom til England i 2006, ikke har skaffet seg et britisk førerkort i den perioden han har vært der.

Samfunnstjeneste
Grunnen til dette skal være at måljegeren sliter med å bestå den engelske teoriprøven. Spissen skal fortsatt ha problemer med å skjønne engelsk, blir det hevdet.

Juryformann Elisabeth Depares sa at juryen ønsket at Tevez nå skulle snakke med en utnevnt verge, men at han trolig vil bli dømt til samfunnstjeneste for lovbruddet.

- Vi føler han allerede hadde sonet deler av de seks månedene han skulle være uten førerkort, og med bakgrunn i det, heller vi mot samfunnstjeneste, sa hun.

Senere ble det klart at argetineren får 25o timer med samfunnstjeneste, seks nye måneder med kjøreforbud og en bot på 1000 pund, melder The Guardian.

Dette betyr at Tevez trolig slipper billig unna. Da han ble arrestert i mars, var det snakk om at han kunne havne i fengsel på grunn av lovbruddet.

Tevez ble stoppet av politiet utenfor Mottram Hall Hotel og Golfklubb i Cheshire, etter et anonymt tips.

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw', 'C4473D7CA3E4464BB37427E0BB13D300', '1xzdua44myjnf1vmb13ms7pcm2', 575, 524, 'perf1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw-1xzdua44myjnf1vmb13ms7pcm2', 'eplayer14');
Reklame

Kurs: Dette må du vite om vin og bobler til 17. mai

Kommentarer til denne saken