RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nå har han begynt å score også

Foto: Getty Images / All Over Press
Sist oppdatert:
Heller ikke Napoli klarte å stoppe Arsenal og Mesut Özil.

ARSENAL - NAPOLI 2-0:

Arsenal har ikke tapt en fotballkamp siden de hentet Mesut Özil fra Real Madrid på overgangsvinduets siste dag tidligere i sommer.

Tirsdag fikk de besøk av selveste Napoli på Emirates, men heller ikke italienerne klarte å stoppe tyskeren og hans lagkamerater.

For igjen var Özil sentral da Arsenal vant 2-0 mot Napoli. Tyskeren startet med å score sitt første Arsenal-mål etter 8 minutter, før han få minutter senere fant Olivier Giroud som satte inn 2-0.

Dermed kan Arsenal fortsette å juble for en fantastisk start på sesongen.

Fornøyd Wenger
Arsenal-manager Arsene Wenger var spesielt fornøyd med førsteomgangen etter kampen.

- Jeg følte at vi spilte i et bra tempo, teknisk veldig direkte og vi avsluttet med flotte mål. Første omgang var strålende, sier Wenger, ifølge BBC.

- Etter pausen spilte vi litt mer forsiktig og uten den samme driver framover på banen, men det var en strålende kamp for oss. Vi var solide. Flamini og Arteta bidro til det. Jeg ønsket at Flamini skulle være dyktig på kontringene med Ramsey og det fungerte bra, sier franskmannen.

Nå ser Wenger fram til de neste kampene.

- Man kan ikke få en bedre start. Nå vil de neste to kampene bli avgjørende, sier Wenger.

Det var flere som var imponert over London-lagets spill tirsdag kveld.

TV 2s Premier League programleder Jan Henrik Børslid meldte følgende på Twitter under tirsdagens kamp.

Drømmestart
Etter seks spilte kamper i den engelske ligaen står London-klubben igjen med kun ett tap og topper tabellen. Det samme gjorde det i gruppe F i Champions League etter at de vant 2-1 mot Marseille i den første kampen i gruppespillet.

Tirsdag kveld var det ventet at Arsène Wengers menn ville få enda tøffere motstand å bryne seg på da italienske Napoli gjestet Emirates. Serie A-klubben har også fått en strålende start på sesongen og ligger på andreplass i den hjemlige ligaen.

Italienerne fikk også en god åpning på Champions League da de vant 2-1 mot Borussia Dortmund i første kamp.

Arsenal skulle imidlertid vise seg å bli en svært vanskelig motstander for italienerne.

Allerede etter 8 minutter kunne London-klubben slippe jubelen løs da Olivier Giroud flikket ballen til Aaron Ramsey. Waliseren gjorde alt rett da han spilte inn til Mesut Özil og tyskeren gjorde ingen feil da han plasserte ballen lekkert i mål. Dermed sto det 1-0 til Arsenal.

Giroud-scoring
Men Arsenal ga seg ikke av den grunn, for kun seks minutter senere doblet de ledelsen på Emirates. Tyske Özil tok med seg ballen innover på banen før han, som mange ganger før, sendte ballen videre til Giroud. Franskmannen hadde ingen problemer med å sette ballen i mål og dermed sto det 2-0 på måltallet i Nord-London.

- Vi har et bra samarbeid og vi forstår hverandre på banen, sier Giroud, ifølge BBC etter kampen.

Arsène Wengers fikk altså en drømmestart på kampen, men det var langt ifra ufortjent for Arsenal var klart best tirsdag kveld, og etter 25 minutter holdt de på å gå opp til 3-0.

Denne gangen var det Ramsey som fikk avsluttet inne i boksen, men skuddet ble blokkert av Raul Albiol.

Tre minutter før pause var Ramsey farlig frampå igjen, men denne gangen var det Pepe Reina som hindret waliseren i å putte ballen i mål. Dermed sto det 2-0 til pause.

Arsenal imponerte
I annenomgang fortsatte hjemmelaget å styre kampen mot gjestene fra Italia.

Napoli satte inn et lite press på slutten av kampen, men klarte aldri å komme til noe virkelig store muligheter mot et imponerende Arsenal-lag.

Da dommeren blåste av kampen sto det fortsatt 2-0 og Arsenal topper dermed gruppe F alene med seks poeng på to kamper.

I gruppe Fs andre kamp imponerte Borussia Dortmund da de knuste Marseille 3-0 på hjemmebane tirsdag kveld.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere