Nå har han fått ny jobb

Foto: Ned Alley / NTB scanpix

Hroar Stjernen er tilbake i toppidretten etter at han fikk sparken i Rosenborg.

15.10.13 19:22

OBERSTDORF (Nettavisen): Kun måneder etter at Hroar Stjernen fikk sparken som daglig leder i Rosenborg i sommer er han igjen tilbake i toppidretten.

Norges Skiforbund har engasjert Stjernen i salg og markedsavdeling til hopplandslaget, i håp om at han kan være med å løfte inntektene.

- Jeg synes dette er kjempeartig. Å få et engasjement her igjen, synes jeg er godt. Jeg vet jeg kommer til å trives med dette. Jeg kjenner hoppsporten fra før og kjenner allerede mye til det jeg skal sette meg inn i, sier Stjernen til Nettavisen.

- Det tok på
Stjernen innrømmer at tiden etter han mistet jobben i Rosenborg var tøff, men han er nå glad for å være tilbake i et miljø han trives svært godt i.

- Jeg har aldri lagt skjul på at det var en tøff prosess. Men det er nå sånn at livet må gå videre. Likevel legger jeg ikke skjul på at det var en prosess som tok på både for meg og familien. Det er det ingen tvil om, sier Stjernen.

- Jeg trivdes veldig godt i Rosenborg og synes det var en fantastisk arbeidsplass, men det ble dessverre ikke lenger og det må jeg ta konsekvensen av, og da må jeg finne på noe annet. Jeg trives veldig godt i hoppmiljøet og det har vært mitt liv i mange år. Det er utrolig artig at de nå ønsker å bruke mine tjenester igjen. Jeg har blitt tatt imot med åpne arme og det setter jeg utrolig stor pris på, sier Stjernen.

- Gave for hoppsporten
Sportssjef Clas Brede Bråthen er strålende fornøyd med å få med Stjernen på laget.

- Det er selvfølgelig en gave for hoppsporten å få inn en såpass kompetent leder som det Hroar er. Jeg føler vi er veldig heldige som får dra nytte av hans erfaring og kompetanse, sier Bråthen til Nettavisen.

- Jeg vet at Hroar føler seg aller mest hjemme i hoppbakken og hoppmiljøet, sier sportssjefen.

Også landslagshopper Andreas Stjernen – Hroars sønn – tror faren synes det er godt å være tilbake i hoppmiljøet.

- Jeg tror det var ganske tøft for ham i starten etter tiden i Rosenborg. Men så har han slappet av og reist litt rundt, og nå tror jeg det er godt for ham å komme inn i toppidretten, sier Stjernen junior.

Må løfte inntektene
Stjernen vil nå jobbe sammen med markedssjef Arne Åbråten.

Åbråten håper de nå sammen kan løfte inntektene til hoppavdelingen.

- Vi ser at vi trenger å hente inn mer penger for å holde følge med konkurrentene våre. Både når det gjelder å investere i forskning, utøvere, trenere og organisasjonen for øvrig, sier Åbråten til Nettavisen.

- Jeg er veldig fornøyd med å få på plass Hroar og gleder meg til å jobbe med ham. Jeg føler vi utfyller hverandre bra, sier Åbråten.

Hroar Stjernen er denne uken sammen med landets beste hoppere og trenere på samling i tyske Oberstdorf.

Stjernen er engasjert i et prosjekt som skal være i to til tre år.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Hopp

Mest lest på Sport

Annonsebilag