RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nå har han to strake seirer

Foto: Paul Weaver (Mediehuset Nettavisen)
Sist oppdatert:
Mikko Kokslien gikk til topps for andre dag på rad.

26-åringen fra Søre Ål gikk seg lørdag opp fra tolvteplass etter hoppdelen og vant lørdagens verdenscuprenn i kombinert i Kasakhstan.

Det var sesongens andre verdenscupseier for Kokslien

Søndag endte han på tiendeplass i hoppdelen i Almaty, og gikk ut bare 46 sekunder etter Akito Watabe. Lukten av seierspall lå igjen i luften.

Kokslien skuffet ikke.

Han hadde full kontroll på konkurrentene inn mot mål og støtte ikke på noen problemer på ferden mot sin fjerde individuelle seier i verdenscupen. Watabe endte på andreplass, slått med 2,7 sekunder, mens Bernhard Gruber tok tredjeplassen.

- Dette er en stor dag og en stor helg for meg her i Almaty. Jeg hoppet godt igjen, og langrennsformen blir bare bedre og bedre. Jeg nyter konkurransene for tiden, sa Kokslien ifølge NTB.

Tross lørdagens seier, hadde han også litt revansjelyst i kroppen da han stilte til start søndag.

- Jeg ladet opp ved å se favorittlaget mitt, Liverpool, mot Manchester United, sa han. Det gikk som kjent ikke like bra.

Jørgen Graabak ble nummer seks, Jan Schmid nummer ni og Magnus Moan nummer 14.

Verdenscupleder Jason Lamy Chappuis endte på femteplass. Han har 983 poeng og et solid overtak på resten av feltet. Akito Watabe er nummer to med 813 poeng, mens Kokslien har klatret til tredjeplass og nå står oppført med 744 poeng.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere