Gå til sidens hovedinnhold

Nå kaller de han Gay-naldo

Alle har en mening om utseendet til Cristiano Ronaldo.

(SIDE2): Etter at Manchester United gikk på en smell i Mesterliga-finalen mot Barcelona dro Ronaldo på ferie til Sardinia sammen med familie og venner.

Ronaldo har tatt over rollen som stjerne på fotballbanen etter at David Beckham forlot United, og også utenfor banen har de to en del likhetstrekk. De får mye oppmerksomhet på grunn av at de er så opptatt av utseendet.

Feriebildene fra Sardinia har imidlertid fått flere kommentatorer til å være ekstra frempå hva utseendet til Ronaldo angår. På bildene som ble tatt søndag kan man se Ronaldo med en rosa lue, matchende blomster bak øret, solbriller, blå skjorte og hvit badebukse.

Se bildene hos Daily Mail

Ekstremt sexy for menn
Blant de første som kommenterte bildene var homomagasinet L.A. Rag Mag. De refererer til Ronaldo som Gay-naldo, og hyller han som ekstremt sexy.

Magasinets skribenter må vel kunne sies å være homoeksperter, og de beskriver stilen til Ronaldo slik:

- Cristiano må vise kjærlighet til sine homoseksuelle fans for han ser like homo ut som en søndagsbrunsj med rosa blomster og rosa hatt.

Britiske Daily Mail er kanskje ikke like rosa i sin fremtoning, men også hos dem har feriebildene av Ronaldo fått oppmerksomhet.

For noen menn ville ideen om å gå med blomster som pyntetilbehør fått dem til å løpe til skogs, men det gjelder ikke Cristiano Ronaldo, skriver avisen innledningsvis.

Blant de mest spissede er selvsagt The Sun. Papirutgaven av avisen slår til med tittelen «Is that a pansy, Ronnie?», og som de fleste vet er «pansy» slang for homse.

Nettutgaven av avisen tar derimot høyde for at Ronaldo langt fra er den eneste fotballspilleren i verden som er over gjennomsnittet opptatt av eget utseende. Avisen har plukket ut et helt lag med spillere som de mener kan spille for begge sider i artikkelen som har fått tittelen «Disse fotballspillerne tar kroppspleien for seriøst»

Kjentsom homoikon
I fjor vant Christiano Ronaldo kåringen «Ultimate Gay Icons» som hvert år gjennomføres av www.gaygolddiggers.uk.com .

- Han ligner enhver homoseksuell mann eller kvinnes drøm, fortalte gaygolddiggers talskvinne til The Sun.

Ikke et moteikon
En fotballspiller som tidligere har blitt trukket fram som en skikkelig motekatastrofe er Andrej Voronin. Mer om det kan du lese her.

Straight Men who Envy Gays
Er du en HMMH? Eller en SMEG, som det kalles i England? Heterofil Mann som Misunner Homser (Straight Men who Envy Gays). Det engelske motebladet Arena har tidligere definert mannetypen som har tatt over for den metroseksuelle. Ronaldo ble definert som en av disse, og i den forbindelse laget vi en test der våre lesere selv kunne teste hvilken mannetype de var.

Sjekk deg selv eller kjæresten din her:

38392

Les også: Mennene som elskes av menn

Reklame

Pondus-boka har vært utsolgt i 14 år: Nå er den endelig på lager igjen

Kommentarer til denne saken