RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Reuters/Scanpix)

Nå kan de bli verdens beste fotballag

Kanskje er de det også allerede.

Inter vant den europeiske Mesterligaen.

I natt vant italienernes brasilianske «navnebror», Internacional, Sør-Amerikas svar på Mesterligaen - Copa Libertadores. De hadde med seg en 2-1-ledelse fra første kamp mot meksikanske Chivas, og selv om meksikanerne ledet 1-0 så var det brassene som kjørte kampen.

Etter hvert var det heller aldri tvil, og til slutt ble det 3-2 i nattas kamp, 5-3 sammenlagt og vill jubel.

Dermed skal Internacional spille klubb-VM mot blant annet italienske Inter senere i høst. Vinner de den blir de samtidig den første søramerikanske klubben som klarer det siden de selv sist klarte det i 2006 (seier mot Barcelona).

Det var Marco Fabián De la Mora som ga Chivas 1-0-ledelse i natt, men mål av Rafael Sobis, Leandro og innbytter Giuliano viste hvem som var best. Omar Bravos 2-3-redusering tre minutter på overtid hadde dermed ingenting å si.

PS. Tottenham-klare Sandro tar trolig med seg en god porsjon selvtillit til England etter at han spilte hele kampen for mesterne.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere