RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nå kan du sikre deg Grand Slam-finale for spottpris


FADESE: Serena Williams gikk på en stygg smell mot useedete Roberta Vinci.
FADESE: Serena Williams gikk på en stygg smell mot useedete Roberta Vinci. Foto: Timothy A. Clary (AFP)
Billettprisene i US Open raser etter Williams-fadesen.

Befinner du deg i New York akkurat nå, i nærheten av Billie Jean King National Tennis Center i Queens, har du en god mulighet til å sikre deg en billett til kvinnenes US Open-finale lørdag kveld.

Billettprisene til finalen sank nemlig med 83 prosent etter at hjemmehåpet Serena Williams røk ut av turneringen.

Den amerikanske tennisstjernen kunne sette seg i posisjon til å bli den første til å vinne de fire Grand Slam-turneringene i samme kalenderår siden Steffi Graf i 1988. Hun var storfavoritt mot useedede Roberta Vinci, men tapte etter 6-2, 4-6 og 4-6.

400,- per billett

- Jeg vil ikke prate om hvor stor skuffelse dette er for meg. Om dere har andre spørsmål kan jeg svare på dem, sa Williams på pressekonferansen etter kampen.

Noen dager før semifinalen gikk finalebillettene på nettstedet stubhub.com for rundt 2000 kroner. Kun minutter etter at Williams røk ut kunne man finne billettene for rundt 400 kroner. Interessen for oppgjøret mellom de umeritterte italienerne Flavia Pennetta og Vinci er på langt nær så stor som hvis den store hjemmefavoritten ville spilt.

- Følte ikke press

Selv om bare tre kvinner, Maureen Connolly, Margaret Court og Graf, har klart å fullføre Grand Slam, tror ikke Williams at hun bukket under for presset.

- Jeg fortalte dere at jeg ikke følte noe press. Jeg følte aldri press. Jeg har aldri følt press på å vinne her. Jeg har sagt det hele tiden, insisterte Williams.

33-åringen hadde vunnet 33 strake kamper i Grand Slam-turneringer. Fredag gjorde hun plutselig 40 upressede feil.

- Jeg synes ikke jeg spilte dårlig. Jeg gjorde mer upressede feil enn jeg normalt gjør, men jeg synes hun spilte veldig bra, sa Williams.

Sjokkerte

Vinci sjokkerte tennissirkuset med å slå ut verdenseneren på hjemmebane. En av tidenes største sensasjoner i tennis har bragden blitt kalt. 32-åringens beste prestasjon i en individuell Grand Slam-konkurranse fra tidligere var en kvartfinale.

- Jeg er 32, nesten på slutten av min karriere, og så kommer jeg i min første US Open-finale. Jeg forventet ikke dette, sa Vinci. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere