Gå til sidens hovedinnhold

Nå kan Suarez være i trøbbel igjen

UEFA vurderer om de skal straffe Liverpool-spissen.

Det var i oppgjøret mot Zenit St. Petersburg at Liverpools Luis Suarez igjen kom i fokus - både på godt og vondt.

Den målfarlige spissen scoret to ganger i oppgjøret Liverpool vant 3-1, men dette var ikke nok til å ta seg videre sammenlagt.

Ifølge Daily Mail er det imidlertid en annen episode det europeiske fotballforbundet (UEFA) har notert seg fra kampen på Anfield.

Liverpool-spissen skal nemlig ha tråkket Zenits Tomas Hubocan på ryggen etter en duell inne i feltet og dette ble fanget opp av kameraene.

Bildene som ligger ute hos den britiske avisen viser tydelig at Suarez setter knottene i ryggen på forsvarsspilleren som ligger nede, og det er nå opp til UEFA å finne ut om det var med vilje.

Daily Mail skriver at fotballforbundet nå ønsker å kikke nærmere på saken, men det vil trolig ikke bli avgjort før i neste uke om Suarez blir straffet for episoden.

Liverpool er som nevnt allerede ute av europacupen, og en eventuell straff mot Suarez vil dermed gjelde for neste gang han er aktuell for spill i Europa.

Dommer Björn Kuipers tok ikke affære mot Suarez i oppgjøret og det skal heller ikke ha kommet noen klager fra Zenits side om det som skjedde.

Slik sett kan det vise seg at det hele var et ærlig uhell.

Uansett om Kuipers har nevnt episoden i sin kamprapport eller ikke, så er det nå opp til UEFA og bestemme om de skal forfølge Suarez, eller la det ligge, skriver Daily Mail.

Luis Suarez har vært i storform for Liverpool denne sesongen og er klubbens toppscorer. Uruguayaneren har likevel hatt en tendens til å skaffe seg oppmerksomhet for mer enn bare målene.

Forrige sesong ble spissen utestengt i åtte kamper på grunn av en episode med Manchester Uniteds Patrice Evra, mens han også har blitt beskyldt for filming og juks på banen av noen.

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw', '91DDE4EAF1E142B38C2B3E0406EDB664', '1o51e3r35mt7e188ccwm7wl2ar', 575, 524, 'perf1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw-1o51e3r35mt7e188ccwm7wl2ar', 'eplayer14');
Reklame

Nå kan du teste HBO Nordic, Viaplay og Paramount+ gratis

Kommentarer til denne saken