Gå til sidens hovedinnhold

Nå kjøper de igjen

Chelsea henter nye spillere.

Chelsea skal være enige med Lokomotiv Moskva om en overgang for serbiske Branislav Ivanovic. Overgangen er verdt 8,9 millioner pund, skriver The Sun torsdag.

Forsvarsspilleren flyr til London denne uka for å fullføre overgangen. Han var også i søkelyset til Juventus og Manchester United.

Skal vi tro den engelske tabloidavisen, er ikke Ivanovic den første spilleren Chelsea kommer til å hente nå som overgangsvinduet er åpent igjen. Både Nicolas Anelka og Dimitar Berbatov er brennhete kandidater til å gjøre Chelsea-spillere av seg. Manager Avram Grant skal også være på jakt etter en høyre back og en midtbanespiller til.

Med John Terry fortsatt ute med skade og Michael Essien og Didier Drogba i aksjon i Afrikamesterskapet, kan Grant sårt trenge noen forsterkninger.

Særlig Nicolas Anelka ser ut til å være nær en overgang til Stamford Bridge-klubben. Ifølge The Sun blir overgangssummen på rundt ti millioner pund.

- Styreformennene i Bolton og Chelsea diskuterer en overgang, og jeg håper den går i orden. Jeg ønsker å gå til en større klubb, sier Anelka.

Klikk her for flere nyheter om engelsk fotball
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter sendt til deg på mobilen din? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster 2,- per melding.

Reklame

Nå er bestselgeren endelig på tilbud