RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nå lover Sneijder ingenting

Foto: Reuters/Scanpix
Sist oppdatert:
- Gud bestemmer hvor framtiden min ligger, sier «vingle-Wesley».

Etter store spekulasjoner om Wesley Sneijder er på vei bort fra Inter til Premier League, ga nederlenderen på fredag beskjed om at han kom til å bli på San Siro.

- Milano er fantastisk, malerisk og fult av eleganse. Jeg elsker det! For nå er jeg veldig fornøyd her, og kan ikke skjønne hvorfor jeg skal ville dra, sa Sneijder til Inters egne nettsider, og satte dermed en effektiv stopper for interessen fra klubber som Manchester United, Manchester City og Chelsea.

Trodde man.

Åpen om fremtiden
Nye uttalelser fra 27-åringen setter i gang nye rykter om at sølvvinneren fra VM i Sør-Afrika i fjor har spilt sin siste kamp for de blå og svarte fra motebyen.

På spørsmål fra sportsavisen Gazetta dello Sport, gjengitt av Sky Sports, om Sneijder kan fortelle Inter-fansen at han blir i klubben, svarer nederlenderen nemlig nokså mystisk.

- Inter-supporterne har alltid behandlet meg veldig godt. De er fantastiske, og jeg ønsker bare å takke dem, er svaret fra Wesley Sneijder.

Han fortsetter:

- Så er det Gud som bestemmer hvor fremtiden min ligger.

Den eneste lovnaden Inter-fansen får av midtbanespilleren, er denne:

- En ting er sikkert. Om jeg blir i Inter, skal jeg gjøre alt for å vinne noe igjen.

- Elsker Inter
Inter gjorde rent bord i 2009-2010-sesongen, med gull i både serie, cup og Champions League. Årets sesong ble langt mindre suksessfull, selv om laget igjen vant cupgullet: Tidlig exit i Champions League og andreplass i serien er ikke godt nok for laget, spesielt ikke når rivalene Milan tok gullet i Serie A.

Sneijder avviser imidlertid at mangelen på suksess i år er en medvirkende faktor til at han kan forsvinne.

- Når du har hatt det beste og mest overraskende året i ditt liv, er det bare naturlig at det neste året ikke blir like godt. Ikke alt kan være perfekt, sier han, og legger til:

- Jeg elsker Inter av hele mitt hjerte.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere