RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nå lukter Brann gull igjen

Sist oppdatert:
- Jeg har aldri sett Martin Andresen så pigg siden han kom til Brann, sier Mons Ivar Mjelde og smiler lurt. Klubben har også fortalt nykommeren Zavrl at Brann går for gull i år.

- Jeg vil gjerne spille her for Brann. Jeg har fått et godt inntrykk av byen og folkene. Og de har forklart meg at de satser på å vinne den norske serien. Det er noe jeg ønsker, sier den slovenske landslagsspilleren, 23-årige Janez Zavrl.

Hans egen situasjon er fortvilende. Han har ifølge presidenten i klubben han kommer fra, dradd på ulovlig tokt til Bergen for å vise seg fram.

- Han får ikke trene med oss så lenge klubben hans setter seg i mot det. Vi har sagt oss interesserte i mannen, men nå kommer det til å skje på våre premisser, sier Per Ove Ludvigsen.

Ludvigsen legger ikke skjul på at situasjonen som er oppstått er mer ugrei for motparten enn for Brann.

- Reiser han ned igjen kommer han til å bli straffet. Han ønsker ikke å spille i klubben. Han har kontrakt fram til 2007, men har klausul om at han kan kjøpes ut. Det forholder vi oss til. Vi vil gjerne kjøpe ham ut til den prisen. Så får de - klubben og agenten hans - krangle om hvorvidt kontrakten gjelder eller ikke. Vi kommer ikke til å betale mer.

- Han spiller midtbane på landslaget, men midtstopper på klubblaget og det var som det vi gjerne ville se ham, men vi vet at han vil forsterke førsteelleveren vår.

Gode nyheter
Ellers er det nesten bare gode nyheter for Brann som møter Sogndal i morgen i Vestlandshallen. - Martin Andresen har aldri vært så pigg siden han kom til Brann. Bengt Sæternes venter bare på gresset på La Manga. Han er også frisk, sier Mons Ivar Mjelde. Tidligere er det klart at Trond Fredrik Ludvigsen også er spilleklar til La Manga.

- Hva med i morgen mot Sogndal?

- Vi kommer til å ha et bedre lag enn mot Løv-Ham. Erlend Hanstveit, Petter Vaagan Moen og Sebastian Eguren kommer med, men fremdeles er folk så stinne av trening at vi ikke kan vente det store.

- Si etter meg: Det er flaut å tape for Løv-Ham.

- Flaut å tape for Løv-Ham? Nei, det synes jeg ikke. Men spillerne synes nok det og normalt bør vi være bedre Løv-Ham.

- Sogndal også?

- Sogndal også, men i fortball kan det gå stang ut. Men vi skal være bedre, sier en Mons Ivar Mjelde som tydelig har fått skuldrene ned og er i ferd med å bygge selvtillit to måneder før seriestart.Se hele intervjuet gratis her

Bookmakerne har også fått med seg endringene som skjer i Brann. Brann står nå bare i 9:1 for å vinne serien. På fjerdeplass etter Rosenborg, Vålerenga og Lillestrøm.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere