Nå ryker Levante

Foto: Manu Fernandez (AP/Scanpix)

Sensasjonslaget Levante går på sitt første tap i Primera søndag. Sjekk vårt oddstips.

Sportspills meny søndag
Oddstips 1: Ny nedtur for HamKam

Tippetips: Kan Godset true Molde?

Tippeligaen: Oversikt over skader og karantener

Søndagens langoddsprogram består av 88 objekter, men det er dessverre flust med underbetalte favoritter på farten. Det er siste runde i Adeccoligaen (merk kampstart kl 13.00), seks kamper i Tippeligaen og for øvrig diverse internasjonal fotball på søndagens innholdsrike program. Vi har hentet en kamp fra Adeccoligaen i vårt første oddstips denne søndagen og merk tidlig spillestopp kl 12.55.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
Sarpsborg - Viking
Hjemmelaget står uten seier på sine 20 siste Tippeligakamper, men gjorde en klart godkjent kamp borte mot Brann sist. Viking gjorde jobben hjemme mot Lillestrøm sist søndag og vant 2-0, enda en gang uten å imponere. Begge lagene er ferdigspilt for sesongen og slik oddsen er satt i denne kampen, må du nesten være Viking-supporter for å satse på borteseier. 4,30 for at Sarpsborg tar sin første hjemmeseier på en evighet ser ut som et svært spennende langskudd denne søndagen.

Dagens avslag
Molde - Strømsgodset
Molde sikrer gullet med seier hjemme mot Strømsgodset, men 1,30 i odds for Molde-seier må nesten være en vits. Greit nok at Strømsgodset ikke leverer varene på bortebane, men et Molde-lag som har spilt 0-0 i sine to siste hjemmekamper kan ikke forsvares til slik odds.

Odense - FC København
Hjemmelaget står med 1-0-4 på sine fem siste seriekamper i Superligaen, mens Ståle Solbakkens gamle klubb har tatt ett fattig poeng på sine siste tre kamper. Det er altså to formløse lag som møtes i Odense søndag og her kan man argumentere for alle utfall. Da er det svært lett å styre unna spill.

Dagens spill
Osasuna - Levante
Etter at både Barcelona og Real Madrid vant sine kamper oppskriftsmessig lørdag kveld, må Levante vinne denne kampen for å ta tilbake sin sensasjonelle tabelledelse som de hadde før denne serierunden. Levante som har et mindre budsjett enn Rosenborg har fantastiske 7-2-0 på sine ni første seriekamper, og dette inkluderer hjemmeseier 1-0 over Real Madrid. Var på defensiven hjemme mot Real Sociedad onsdag og lå under både 0-1 og 1-2, men viste atter en gang styrke og moral og vant tilslutt 3-2. Borte står laget med råsterke 3-2-0. I ettermiddag må Juanfran sone karantene, mens Javi Venta er blitt skadet. Begge er forsvarsspillere og har startet i åtte av sesongens ni første seriekamper. Trener Juan Ignacio ser ut til å gjøre et par andre endringer også i følge Marca, men forsvarssjef Sergio Ballesteros leder troppene som vanlig.

Osasuna var i ledelsen to ganger borte mot Getafe onsdag, men måtte nøye seg med poengdeling og 2-2 når dommeren blåste av kampen. Gjorde en solid hjemmematch mot Zaragoza sist søndag og vant 3-0 og formpilen peker oppover. Spissen Roland Lahma er skadet (ingen scoringer foreløpig), og det ser ut som Osasuna stiller helt identisk førsteellever som de gjorde hjemme mot Zaragoza sist søndag. 2-2-0 er tallene hjemme i Pamplona for Osasuna.

Tre strake hjemmeseire i de tre siste tilsvarende oppgjørene og her vi tror vi sterkt på hjemmeseier. 2,30 er oddsen for et Osasuna påfører et defensivt svekket Levante sesongens første tap. Vi kjøper. Kampen kan spilles som singel og på en søndag med få gode alternativer, singelspiller vi. Vår innsats er som vanlig kr 100

Spilleforslag 2 søndag (merk spillestopp kl 15.55)
Kamp 35 Osasuna - Levante 2,30 2,80 2,60
Klikk her for å levere denne singelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.