Juan Jose Cobo vant meget overraskende årets Vuelta a España, men hadde ikke signert ny kontrakt for Geox før rittet.

Dermed ble det meget stor interesse rundt spanjolen, og blant annet Astana skal ha hatt meget lyst til å signere rytteren.

Nå er det imidlertid klart at Cobo forlenger sin kontrakt med Geox. Det uttalte han selv på presentasjonen til Criterium de Alcobendas.

Og selv om Geox mest trolig ikke vil få World Tour-lisens neste sesong, har 30-åringen lyst til å kjøre både touren og vueltaen.

- Mine planer er å kjøre touren, og så kommer det an på hvor mye krefter jeg har igjen om jeg deltar i vueltaen eller ikke, sa Cobo.

- Jeg ønsker å delta i Vuelta a España, fordi jeg har veldig lyst til å kjøre med nummer en.

Cobo har deltatt i Tour de France to ganger tidligere. Det var i 2007 og 2008 for Saunier Duval. I 2008 ble Cobo nummer to på etappen til Hautacam, men fikk tildelt seieren etter at lagkamerat og vinner Leonardo Piepoli ble tatt for doping.

Også Denis Mensjov har sett seg ut neste års Tour de France. Russeren har vunnet både giroen og vueltaen, og har to tredjeplasser fra touren. Løypen neste år burde passe russeren bra, da han er en meget habil temporytter. Men det er langt fra sikkert at Geox får være med i rittet.

- Ved å se på ruten kan jeg si at det kommer til å være en meget krevende rute, sier Mensjov i en pressemelding.

- Jeg tror det vil blir en veldig balansert tour, som vil sette klatrere og tempospesialister opp mot hverandre. Det er mye bakker, men også mange kilometer med tempo.