RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nå sikter han seg inn på Giro d’Italia

Foto: Tim De Waele (©TDWsport.com)
Alberto Contador ser fremover etter triumfen i Murcia Rundt.

Alberto Contador har opplevd en drømmehelg, etter å ha vunnet lørdagens- og søndagensetappe og sammendraget i Murcia Rundt. Nå ser han frem mot årets første store mål, Giro d’Italia.

- Giroen er mitt første store mål denne sesongen. Jeg har sett på etappe profilene på internett, og det er en veldig tøff løype i år. Det er ikke bare en avgjørende etappe, det er seks, sier Contador.

Les også:Uslåelige Contador

Contador vant rittet i 2008, og nå satser han altså på en reprise. Før han kommer så langt står det igjen et par hindre.

Skal det bli deltakelse i det store italienske rittet er Contador nemlig avhengig av at UCI og WADA ikke anker saken hans inn til CAS (idrettens voldgifts domstol). Velonews melder at fristen for å anke saken er 15. mars.

- Jeg håper de (UCI og Wada, red. anm.) leser gjennom saksdokumentene de får fra det spanske forbundet med et åpent sinn og uten å forhåndsdømme meg.

- Jeg har tro på systemet, og det burde de også ha.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere