Gå til sidens hovedinnhold

- Nå sikter vi mot sølv

Med et entusiastisk hjemmepublikum i ryggen, tror Marius Trygg på edelt metall.

STAVANGER OILERS - FRISK ASKER 4-1:

Selv på en middels dag er Stavanger Oilers umulige å stoppe hjemme i Siddishallen. Til tross for en middelmådig prestasjon ble Frisk senket med 4-1.

- Det var langt fra noen kjempekamp, men det var viktig og bra at vi vinner selv når det ikke klaffer hundre prosent, sier Marius Trygg, som med ett mål og to assists var toneangivende i seieren.

13 strake
Og å vinne på hjemmebane synes å ha blitt ren rutine for siddisene. Oilers har vunnet 14 av sine 16 hjemmekamper i år, og står bokført med 13 strake seirer i Siddishallen.

- Hvorfor er dere så sterke på hjemmebane?

- De fleste spiller jo bedre hjemme enn borte, men samtidig tror jeg det er veldig viktig at vi har så godt publikumsoppmøte på kampene. Det gjør oss ekstra tente på å prestere, sier Trygg.

For mens mange hockeyklubber i Norge sliter med å få folk på kampene, kan Oilers skilte med et snitt på over 2000 tilskuere per kamp.

- Det er positivt å få ekstra drahjelp fra et bra hjemmepublikum.

- Sikter mot sølvet
Og publikum ser ut til å kunne få valuta inngangspengene. Oilers ligger i øyeblikket på en tredjeplass i serien, og målsettingene enda høyere.

- Vi avsluttet 2008 på andreplass, og det er helt klart sølv som er målet. Da får vi hjemmefordel i sluttspillet, sier Trygg.

På toppen av GET-ligaen herjer fortsatt Vålerenga. Tirsdag ble Comet feid av banen med 8-0.

Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Reklame

Nå: Vi selger ut Pondus-bøkene på lager fordi vi skal flytte