Gå til sidens hovedinnhold

Nå skal den tjukke Ronaldo bli tynn

Zinedine Zidane får kompisen til å lette på stumpen.

Mot slutten av sin aktive karriere var det tydelig at brasilianske Ronaldo slet med et vektproblem.

Den tidligere spissen har selv innrømmet at han har hatt problemer med å holde kiloene unna, men skal nå gjøre et nytt forsøk på å bli slank.

Bakgrunnen for dette er at Ronaldo vil komme i form til en veldedighetskamp mot et lag satt sammen av tidligere lagkamerat i Real Madrid, Zinedine Zidane.

- Jeg har et utrolig dårlig forhold til badevekten. Det er traumatisk, jeg er livredd for å sjekke hvor mye jeg veier, sier Ronaldo ifølge UOL.

- Jeg ønsker å spille i kampen mot Zidanes venner i slutten av året. Det er en stor utfordring, sier mannen som i sin beste tid ble kalt «Fenomenet».

Ikke nok med at Ronaldo skal komme i form, men han skal også gjøre det på TV. Profilen skal delta i et program som på norsk ville vært oversatt til «Du er hva du spiser».

TV-seerne får følge Ronaldos kamp mot kiloene de neste tre månedene, og blir vitne til hans forsøk på å bli klar til Zidane-kampen.

LES OGSÅ: Nettavisen lanserer gratis Premier League-app

36-åringen la opp som fotballspiller i 2011, etter en lang og suksessrik karriere. I storhetstiden spilte han for klubber som PSV, Barcelona, Inter, Real Madrid og AC Milan.

Ronaldo har også spilt 98 landskamper for Brasil og scoret 62 mål. Han var med å vinne VM både i 1994 og i 2002, og ble nummer to i VM i 1998.

Kommentarer til denne saken