RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nå skal Jacobsen slå tilbake

Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
Sist oppdatert:
- Hatt min beste natt.

Anders Jacobsen er i angrepsposisjon igjen. Han mener at bakken i Bischofshofen kanskje passer ham litt bedre enn den «lille» bakken i Innsbruck.

Paul Ausserleitner-bakken i Bischofshofen har en bakkestørrelse på 140 meter og er en mer flygebakke og kanskje mest kjent for sitt flate tilløp. Lørdag er det kvalifisering, mens det fjerde og siste rennet i den tysk-østerrikske hoppuken arrangeres søndag.

– Forberedelsene foran et renn går mye på det samme. Jeg har hele tiden i hodet om å hoppe langt og penest på ski. Følelsen av å mestre er den samme, sa en offensiv Jacobsen etter trening og oppvarming lørdag formiddag.

Han vant de to første rennene i hoppuken, men måtte nøye seg med sjuendeplass fredag og mistet sammenlagtledelsen til Gregor Schlierenzauer.

– Jeg har hatt min beste natt og hadde en god seng å sove i. Jeg er klar for en ny bakke. Bischofshofen passer meg godt med sitt flate tilløp, sa Jacobsen.

– Jeg har vært her før og har lagt en plan. Så blir det spennende å se om det slår ut med en gang. Det er veldig flatt i tilløpet her slik at man å endre litt på vinkler i kroppen i tilløpet.

Nordmennene har vunnet hele tolv ganger i Bischofshofen. Sist gang var i 2010 med Tom Hilde. I fjor ble Anders Bardal nummer to. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere