Gå til sidens hovedinnhold

- Nå skal jeg skalle meg som pappa

Mamma sa egentlig nei til at Henrik Larssons sønn, Jordan (6), skulle få samme frisyre som pappa. Etter 5-0-seieren tødde hun opp.

- Det var fortjent at pappa ble banens beste. Nå skal jeg skalle meg som ham, sa Larssons sønn til Aftonbladet etter kampen.

Klarte det ingen andre klarte
Hele Sverige takker seksåringen etter Sveriges drømmestart i EM. Pappa Henrik skulle nemlig ikke spilt i EM.

Som Aftonbladet skriver: «Først forsøkte regjeringen. Så forsøkte folket. Til og med bulgareren Stilian Petrov, som spilte sammen med Henke i Celtic og var på banen i går, forsøkte. Men det ble til slutt sønnen Jordan som overtalte Henrik Larsson (32) til å gjøre landslagscomeback.»

HTML EMBED
Ble du Sverige-fan i går?
Ja
Var det allerede
Nei

Se resultat

Sammen med Zlatan Ibrahimovic og Fredrik Ljungberg var Larsson banens klart beste mot Bulgaria. Det ble to mål på den klubbløse spilleren.

- Det første målet var utrolig fint. Litt bedre enn det andre, sier Jordan videre.

Super-avslutninger
Han har rett i det. Med en herlig kontant stupheading scoret Larsson sitt første. Det andre kom fra vanskelig posisjon etter et innlegg fra høyre. Begge avslutningene var det imidlertid verdensklasse over.

Jordan hadde klippet seg til kampen. Egentlig ville han skallet seg – som pappa. Det fikk han ikke lov til. Mamma synes det ble altfor kort. Etter 5-0 tødde imidlertid mamma opp, og til neste kamp er Jordan nyklipt igjen.

Som pappa.

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar