RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Paul Ellis (Afp)

Nå skal Liverpool hente «stjernespiller»

Brendan Rodgers retter fokus mot storfiskene.

Brendan Rodgers og Liverpool har så langt hatt en travel sommer på overgangsfronten.

Kolo Toure, Iago Aspas, Luis Alberto og Simon Mignolet har alle komme inn porten på Anfield, mens en rekke spillere også har forsvunnet bort fra klubben.

Liverpools manager avslører likevel at Merseyside-klubben ikke er ferdighandlet denne sommeren. Nå starter jakten på de virkelige storfiskene, skal man tro Rodgers.

Nordiren har tidligere i sommer medgitt at han ønsker å forsterke både angrepet og forsvaret i løpet av sommeren, og nå retter han fokus mot å forbedre førsteelleveren.

- Først var det viktig for å oss å forbedre bredden i troppen. Det føler jeg vi har gjort. Nå ønsker vi å forbedre førsteelleveren, sier Rodgers ifølge Sky Sports.

Mange kobles
Med dette er det tydelig at manageren ønsker spillere av en slik kvalitet som kan gå rett inn på laget, og utfordre de som allerede føler seg trygg på en plass hos Liverpool.

Fra før har klubben jaktet på navn som Henrikh Mkhitaryan og Kyriakos Papadopoulos, men førstnevnte valgte Borussia Dortmund, mens sistnevnte også skal være ute av bildet.

Belgieren Toby Alderweireld var også en stund regnet som et mål for Liverpool, men spilleren fra Ajax ryktes ifølge nederlandske De Telegraaf og være nær en overgang til Norwich.

Hatem Ben Arfa, Christian Eriksen, Eljero Elia, Xabi Alonso, Christian Atsu, Loic Remy, Tiago Illori, Danny Rose og Ashley Williams er andre spillere de røde har blitt koblet med.

- Jobber hardt
Rodgers ønsker selvsagt ikke å gå inn på hvem han håper å signere før overgangsvinduet stenger, men føler seg sikker på at nye spillere vil komme til.

- Vi jobber veldig hardt for å få det til. Jeg er sikker på at når vi kommer til slutten av august, så vil vi ha et fantastisk lag, sommer stand til å utfordre, sier han.

- Teamet rundt klubben gjør en kjempejobb i kulissene, og vi er i gang med å lage en liste over spillere vi har råd til, og som kan være tilgjengelig for oss, sier Rodgers.

Det går også masse rykter rundt stjernespiss Luis Suarez, som er koblet til både Arsenal, Chelsea og Real Madrid, men Liverpool-manageren ønsket ikke å diskutere uruguayaneren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere